Thomas Puskailer spieva pre Simonu Krainovú!

Thomas Puskailer si popri speváckych a muzikálových aktivitách nájde vždy čas aj na modeling. Tentokrát dostal ponuku, ktorá spája hudbu s krásou! Na castingoch súťaže Czechoslovak TopModel, ktorú zastrešuje známa Simona Krainová, šarmantný Thomas Puskailer spieva!

Atraktívneho speváka Thomas Puskailera pozvala Simona Krainová na bratislavský konkurz súťaže Czechoslovak TopModel 2013. Thomas Simonu Krainovú natoľko očaril, že mu ponúkla spoluprácu na ďalších 10 vystúpení. Napriek pracovnej zaneprázdnenosti sa Thomas rozhodol do projektu zapojiť a vystúpiť v niekoľkých českých mestách, vrátane hlavných miest Slovenskej a Českej republiky v Bratislave a Prahe.

Thomas Puskailer Simona a Thomas

„Simona Krainová je atraktívna, sympatická a inteligentná žena, ktorá spravila svetovú modelingovú kariéru. Je veľkou inšpiráciou pre súťažiacich. Simona dodáva celej produkcii Czechoslovak Top Models vysokú úroveň a pre mňa bolo cťou zapojiť sa do tohto projektu.  Mám už veľa skúseností s modelingom. Moja hudobná tvorba na Slovensku odštartovala práve veľkým castingom, a preto si myslím, že môžem pôsobiť ako inšpirácia pre druhých.“ Hovorí sexi spevák.

Na castingoch pre nové talenty v modelingu stretáva šarmantný Thomas Puskailer množstvo krásnych žien. Manželka Abbie sa však o svoju polovičku báť nemusí!

Thomas Puskailerphoto

„Nie, toto neriešime. Moja manželka je najkrajšia žena na svete. Dôverujeme si a dokonca mi ona pomohla vybrať frajerku do môjho posledného videoklipu Make Believe.“ smeje sa Thomas Puskailer.

Thomas Puskailer teraz intenzívne pracuje na nových skladbách a  pripravuje aj ďalšie duety. Fanúšikovia si sympatického Thomasa môžu pozrieť v muzikáloch Boyband, Romeo&Julia, či Ôsmy Svetadiel. Skvelý je aj v úlohe v komédii 69 vecí lepších než sex, ktorú môžete vidieť v Štúdiu L+S. Vždy usmiaty spevák plánuje aj prokračovanie vzdalávacieho projektu pre školy pod nazvom „Eco Tour“.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Filip Bucher, Michal Petrik