Thomas Puskailer žije vo víre hudby, dôkazom je novinka „Dance With Me“!

Thomas Puskailer žije v tvorivom hurikáne! Sympatický spevák prichádza každý mesiac s novou skladbou alebo remixom. Pre fanúšikov si Thomas tentokrát pripravil nový singel s názvom „Dance With Me (Hey Pretty Lady)“.

Disco skladbu produkoval uznávaný slovenský producent Miroslav Vrlík, za jej výsledkom však stoja aj zahraniční skladatelia! Text a melódiu vytvoril Thomas Puskailer s americkým skladateľom Billom Grainerom a s anglickým hudobníkom Harrym Mondrykom! Zatancujte si s Thomasom Puskailerom pri novinke „Dance With Me- Hey Pretty Lady“!

IMG_2361

Vždy usmiaty a akčný spevák Thomas Puskailer vydáva nový singel s názvom „Dance With Me (Hey Pretty Lady)“! Pieseň je ďalším dôkazom toho, že sympatický spevák žije posledné mesiace vo víre hudobného hurikánu! Nová skladba je o príťažlivosti na tanečnom parkete. Text a melódiu k skladbe napísal Thomas Puskailer spolu s významným americkým textárom a skladateľom Billom Grainerom a s anglickým skladateľom Harrym Mondrykom!

Singel „Dance With Me (Hey Pretty Lady)“ je o hľadaní lásky na tanečnom parkete, o príťažlivosti bez slov, keď vidíte niekoho na tanečnom parkete a chcete s ním tancovať, chcete, aby vám vstúpil do života.  Je to komerčná, progresívna skladba s nádychom dance/club a popu. Túto spoluprácu si veľmi vážim, pretože som spolupracoval so špičkovými hudobníkmi, s ktorými sa mi veľmi dobre pracovalo.“ Vysvetľuje Thomas Puskailer.

Skladba „Dance With Me (Hey Pretty Lady)“ už pri vzniku precestovala svet, zo Slovenska cez New York až do Londýna! Hudbu k novinke speváka Thomasa Puskailera produkoval uznávaný producent „electronic dance“ hudby Miroslav Vrlík. Spolupráca s rôznymi producentmi a  interpretmi je pre Thomasa veľmi inšpiratívna. Každý mesiac plánuje šarmantný spevák vydať nový singel. Po desiatom v poradí bude Thomas pracovať na vydaní albumu. Skladba „Dance With Me (Hey Pretty Lady)“ je piatou v poradí.

Skladba vznikala medzi New Yorkom, Londýnom a Bratislavou a nahrávala sa v rôznych fázach. Miro Vrhlík vytvoril inštrumentálnu skladbu, následne som sa spojil s Billom Grainerom v New Yorku a Harrym Modrykom v Londýne, aby sme vytvorili text a melódiu na spev. Jediná cesta, ktorú som fyzicky absolvoval, bola do štúdia Creative Music House v Bratislave, kde som naspieval vokály, ostatné fázy vznikali cez internet alebo telefón.“ Teší sa Thomas Puskailer.

CD Cover_Dance With Me_Thomas Puskailer

Spevák Thomas Puskailer aj počas leta tvorí na plné obrátky. Každý mesiac zverejní na Youtube nový singel spolu s novou fotografiou. Autorom fotografií je špičkový fotograf Michal Petrík, ktorý fotil mnoho známych slovenských spevákov a tanečníkov. Thomas Puskailer zároveň intenzívne pracuje na novom výchovnom turné v spolupráci s Ministerstvom životného prostredia a Slovenskou agentúrou životného prostredia a pripravuje projekt v podobe „hudobnej komédie“. Nové skladby si fanúšikovia majú možnosť zadarmo stiahnuť na www.thomaspuskailer.com. Termíny premiér, nové fotografie, videoklipy a ďalšie informácie o Thomasovi Puskailerovi nájdete na www.facebook.com/puskailerthomas

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Michal Petrík