Thomas Puskalier hviezdi v novom klipe „Make Believe“!

Thomasa Puskailera fanúšikom prináša nový klip na skladbu „Make Believe“ z rovnomenného albumu. Spevák, herec a model sa v ňom predstavil v netradičnej úlohe neverníka! Klip s romantickou zápletkou sa nakrúcal na Slovensku, v Rakúsku aj v Maďarsku. Filmové dielo je plné emócií, luxusu a krásnych žien a môžete si ho pozrieť aj na MTV !

Thomas Puskailer vie vždy šokovať! Tentokrát sa spevák, tanečník a model rozhodol prekvapiť úlohou v novom klipe! Vo videoklipe k skladbe „Make Believe“ z debutového albumu sa ocitol v úlohe neverníka!

„S klipom som veľmi spokojný! Som rád, že klip má emócie, príbeh a že je plný krásnych záberov. Bolo zaujímavé hrať niekoho, kým nie som. Bolo to však v rozpore s mojimi morálnymi zásadami. Nevera je však bohužiaľ bežná na celom svete. Ja som to bral výlučne ako hereckú úlohu. Cítil som sa však hlúpo voči mojej manželke. S Abbie sme to rozoberali a našli sme pre nás dobrú cestu, ako to ukázať v klipe.“ Vysvetľuje spevák Thomas Puskailer.

Klip sa nakrúcal v troch štátoch. Príbeh o láske a nevere sa odohráva v bratislavskom hoteli NH Gate One, v maďarskom zámku Chateau Földváry a v susednom Rakúsku. Réžie klipu sa ujal Tomáš Mojzeš a kameru mal na starosti Juraj Mráz.

„S Thomasom sa mi pracuje super, pretože si rozumieme. Verí vo mňa a v moju kreativitu.  Necháva mi voľnú ruku. Tiež spolupracujeme so super ľuďmi, mám super kameramana, takže sa spolu dopĺňame.“ Nadšene dodáva režisér  Tomáš Mojzeš.

Dievčatá do klipu si vždy usmiaty Thomas hľadal dokonca v konkurze! Nakoniec si za herecké partnerky vybral Dominiku Richterovú a Veroniku Vasilkovú. Pri výbere pomáhala aj manželka Abbie.

„Abbie nežiarli, je úplne v pohode. Pomáha mi vo všetkom, trávime spolu veľa času. Na castingu posudzovala, ktorá žena by sa ku mne najviac hodila ako partnerka.“  Opisuje priebeh konkurzu Thomas Puskailer.

Makeup v klipe vytvorila Beata Paulenová. Styling si zobrala na starosť Thomasova manželka Abbie Puskailer.

„Som veľmi hrdá, že som do klipu pripravila styling. Herečky majú na sebe šaty a šperky, ktoré som starostlivo vyberala. Je to môj prvý klip, kde som aktívne spolupracovala, mám z toho veľkú radosť.“ Teší sa Abbie Puskailer.

Filmové scény v klipe zvýrazňuje luxusné auto a štýlové oblečenie. Thomasovi oblek od firmy Blažek sadne ako uliaty a vyzerá v ňom veľmi elegantne. Producentami klipu sú Thomasov manažér Robert Maple a samotný spevák. Hudobnú produkciu zabezpečovali Bill Grainer, Joel Dean, Evan Parness a Doug Rockwell. Hotový klip si môžu fanúšikovia dokonca pozrieť v hudobnej televízii MTV! Neúnavný Thomas je momentálne na megaturné Eco Glass Tour po celom Slovensku. Po krátkom oddychu však chystá ďalšiu bombu v podobe duetu so známou slovenskou speváčkou!

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Michal Petrik a Samu El Hindi