Thomas Puskalier si v novom klipe zahral 5 postáv!

Skvelá správa pre fanúšikov Thomasa Puskaliera! Spevák a tanečník má nový klip, v ktorom sa predviedol celkovo v piatich polohách. Sexi showman vyzerá ako z Hollywoodu, no dokáže sám seba brať s humorom!

Thomas Puskailer nakrútil prvý videoklip na skladbu „By Your Side“, ktorá je na aktuálnom Thomasovom maxisingli. Vznikla najskôr v Anglicku pod taktovkou renomovaného producenta Joea Dworniaka, ktorý má na konte spoluprácu s takými hviezdami ako napríklad Duran Duran, Paul McCartney či Frankie Goes To Hollywood. O konečný zvuk sa postaral Creative Music House. Pri nakrúcaní sa Thomas Puskailer predviedol ako dokonalý profesionál.


„Podľa mňa je klip kvalitný a dosahuje medzinárodnú úroveň. Za to vďačím režisérovi Martinovi Hudákovi, ktorý ho geniálne nakrútil aj zostrihal. Myslím si, že je to jedinečné video!“

Thomas Puskailer je nielen showman ale aj sexsymbol s vždy žiarivým úsmevom! V klipe si zahral sám seba v piatich polohách. Zakaždým samozrejme v inom stylingu, napríklad aj polonahý. Dokázal však zostať nad vecou, a dokonca si zo seba urobiť srandu.

„Je to dramatické a zábavné! Pripomína mi to klipy chlapčenských skupín ‚Take That‘, ‚New Kids on the Block‘ alebo ‚Backstreet Boys‘. Je to pre mňa neuveriteľné a veľmi zvláštne vidieť sa v piatich postavách a manželku 100 krát..“ nadšene hovorí Thomas Puskailer.

Klip vytvoril tím Oreo. Réžie sa ujal skúsený tvorca videoklipov a audiovizuálnych diel Martin Hudák. Za kameru sa postavil spolutvorba konceptu Štefan Lelovič. Nakrúcalo sa v štúdiu na Kolibe. Martin Hudák si spoluprácu s Thomasom pochvaľuje.


„Veľká vďaka patrí Thomasovi za to, že nezobral prvú verziu klipu. V podstate ma “donútil” dorobiť na videu veľa drobností, ktoré veľmi pomohli k takémuto výsledku!“

Okrem tímu Oreo spolupracoval Thomas Puskailer v klipe so stylistkou Janou Olšinskou, ktorá mala na starosti sexi oblečenie. Vlasy do rôznych tvarov Thomasovi upravil Dominicc Mikulčák. V klipe si zahrala aj Thomasova manželka Abbie Puskailer a Puskailerových čivava Bella. Manželku Abbie režisér naklonoval a vznikla tak masa Thomasových fanúšičiek. Výsledný klip môže konkurovať aj svetovej produkcii!

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Publikoval: Redakcia GREGI.NET