Time Switch, Alef Zero a Philip T.B.C. to spoločne roztočia vo Fléde!

Začátkem listopadu zavítá na Flédu kapela Time Switch složená z ex-členů skupiny N.O.H.A včetně Minervy Díaz Pérez. Jako hosté se představí Alef Zero a Philip T.B.C.

Time Switch je nový pětičlenný hudební projekt bývalých členů kapely N.O.H.A., v jehož v čele stojí zpěvačka Minerva Díaz Pérez, jež v minulosti propůjčila svůj hlas hitům jako Tu Café, Dive In Your Life či Pijama.

Minerva ovšem není jediným esem v rukávu. Se založením nové kapely Time Switch k sobě ex-členové N.O.H.A. přibrali zpěváka Mikea Romea. Ačkoli vyrůstal ve Velké Británii, jeho karibské kořeny se v něm nezapřou a dávají vzniknout velmi individuálnímu stylu a přednesu, který se skvěle doplňuje s hlasem Minervy. Společně pak udávají formu hlubokým basovým linkám a tvrdým beatům, čímž vzniká drum‘n’bass takřka s písničkovou strukturou.

V současné době dokončují své debutové album, což je o důvod víc nenechat si ujít jejich listopadové vystoupení na Flédě, kde zazní nejen skladby z jejich připravované desky, ale i staré klasiky ve zbrusu novém podání.

Jako hosté se představí kapela Alef Zero hrající živý drum‘n’bass hutně okořeněný breakbeatem, jazzem, reggae – zkrátka vším, co se členům Alef Zero zalíbilo. Společně hrají od roku 2004 a letos vydali nové album Back to Zero. Druhým hostem bude tuzemský DJ a producent Philip T.B.C. Od Philipa můžete očekávat mash up mixy oscilující od d‘n‘b, přes dubstep, hiphop, breakbeat až po vlastní rozmanitou produkci.

Time Switch
Místo:
klub Fléda, Štefánikova 24, Brno
Datum:
2. 11. 2012
Start:
20:00 hod.
Vstupné:
280 Kč (předprodej) / 350 Kč (na místě)
Hosté
: Alef Zero, Philip T.B.C.

Zdroj: Fléda