To tu ešte nebolo! Slovensko zažije najväčší festival hviezd 90-tych rokov BIG SUMMER FEST 2025!

Najväčší letný festival hviezd 90-tych rokov v strednej Európe! Taký bude BIG SUMMER FEST 2025, ktorý vypukne 1. a 2. augusta 2025 na Zelenej vode pri Novom Meste nad Váhom. Na prvom ročníku obrieho festivalu vystúpi celkovo 30 interpretov. Príďte si zabaviť na hity megahviezd AQUA, BLUE, SAFRI DUO, 2 UNLIMITIED, EAST 17, MILI VANILLI, FUN FACTORY, LOU BEGA, TECHNOTRONIC, NO MERCY, DR. ALBAN, HADDAWAY, LOONA, EIFFEL 65, CAPTAIN JACK, THE KLF či MR. PRESIDENT! V predaji je prvých 999 permanentiek za akciovú cenu 99 eur!

Tanečná párty roka a dva dni plné hitov interpretov a skupín, ktorí formovali celú hudobnú dekádu! BIG SUMMER FEST 2025 na Zelenej vode ponúkne 1. a 2. augusta 2025 dve pódiá a bude rozsahom najväčší široko ďaleko. Po prvýkrát na Slovensku vystúpi práve na tomto festivale chlapčenská skupina BLUE, ktorá sa preslávila hitom s ELTONOM JOHNOM a množstvom vlastných singlov ako ALL RISE, ONE LOVE, BEST IN ME, YOU MAKE ME WANNA.

„Po prvýkrát zavíta na Slovensko aj dánsko-nórska skupina AQUA ktorá bodovala po celom svete hitom BARBIE GIRL. Ten sa minulý rok vďaka filmu BARBIE a spolupráci s NICKY MINAJ a ICE SPICE stal opäť celosvetovým megahitom a na platforme SPOTIFY ma takmer pol miliardy prehratí. Vy si teraz na neho môžete zatancovať na našom festivale,“ pozýva Mirec Babják z tvojaSHOW agency.

Fanúšikovia sa môžu tešiť aj na SAFRI DUO. Dánska formácia sa preslávila svojimi typickými perkusiami a  hitmi ako PLAYED-A-LIVE, SAMB-ADAGIO, ALL THE PEOPLE IN THE WORLD. SAFRI DUO nežijú len zo starej slávy, ale sú stale aktívny a ich aktuálny hit CYNICAL znie z rádií po celom svete. Organizátori garantujú dva dni plne hitov 90-tych rokov, ktoré zaznejú aj od ďalších najpopulárnejších kapiel 90-tych rokov – 2 UNLIMITIED, EAST 17, MILI VANILLI, FUN FACTORY, LOU BEGA, TECHNOTRONIC, NO MERCY, DR. ALBAN, HADDAWAY, LOONA, EIFFEL 65, CAPTAIN JACK, THE KLF a MR. PRESIDENT.

„Do predaja sme presne rok pred festivalom pustili len obmedzený počet dvojdňových permanentiek za akciovú cenu 99 EUR v limitovanom pocte 999 kusov. Následne spustíme predpredaj aj jednodňových vstupeniek až do vypredania kapacity areálu, ktorá je 15 tisíc ľudí,“ vysvetľuje Mirec Babják.

Okrem množstva hviezd ponúka festival dve pódiá, svetelnú show, skvelý catering a stanové mestečko.

„Pripravujeme obrovské pódium aj jedinečnú svetelnú show. A to v spolupráci s firmou MINISTRY, ktorá už na festivale LOVESTREAM dokázala svoje kvality. Ľudia sa majú na čo tešiť. Pripravujeme aj ďalšie prekvapenia, ktoré postupne zverejníme,“ dodáva Mirec Babják.

Na festivale si prídu na svoje aj fanúšikovia domácej scény. Vystúpi obľúbená česká skupina LUNETIC aj slovenské duo MC ERIK A IVANA. Nenechajte si ujsť najväčšiu tanečnú párty roka na BIG SUMMER FESTe 2025 1. a 2. augusta 2025 na Zelenej vode pri Novom Meste nad Váhom. Prvé permanentky sú dostupné tu https://www.superticket.sk/big-summer-fest. pozor ich cena sa bude zvyšovať.

TS – NK Factory