TOPFEST nakrúcal nový reklamný spot: Vratko z Inekafe kňazom, Miko Hladký smútil!

Fanúšikovia rockovej hudby na Slovensku sa už teraz môžu tešiť na nový reklamný spot, ktorý bude sprevádzať finále tohtoročnej kampane k najväčšiemu rockovému hudobnému festivalu u nás.

V spote, ktorý je riadne provokatívny prijali účinkovanie Vratko Rohoň z Inekafe, Miko Hladký zo skupiny Gladiator, Jimi Cimbala zo skupiny Metropolis, ale aj skupiny Zoči Voči, The Paranoid, Smola a Hrušky a Kýbel mačiek.

spot Topfest

Nakrúcanie reklamného spotu sa odohrávalo priamo v Dome smútku v Piešťanoch, keďže ústrednou myšlienkou bol pohreb rockovej hudby na Slovensku.

Autor nápadu Ján Pisoň z agentúry Žijemehudbou, ktorá spot aj nakrúcala: „Náš spot síce začína v posmutnej atmosfére, v ktorej smútime za rockovou hudbou na Slovensku, ale vzápätí kňaz Vratko prítomných smútiacich informuje, že to nie je až také zlé – veď predsa o chvíľu je tu najväčší sviatok rockerov na Slovensku festival Topfest…Následné začne niečo, čo sa určite ešte v žiadnom dome smútku na svete neodohralo…Viac ale už neprezradím…

Miko spot Topfest

Najzložitejšiu úlohu – ľahnúť si do truhly zobral na seba frontman skupiny Metropolis, hudobný producent, skladateľ, textár a známy slovenský gitarista Jimi Cimbala: „Nebál som sa toho, veď sa hovorí, že človek, ktorý si ľahne do truhly zaživa bude dlho žiť! Tak uvidíme…Ale mal som tam so sebou moju najvernejšiu gitaru – takže dalo sa to zniesť…“

Úlohy farára, ktorý rockovú hudbu pochováva sa vynikajúco zhostil Vratko Rohoň z Inekafe a medzi smútiacimi výborne „plakali“ aj sa „tešili“ Miko Hladký, či členovia skupín Smola a Hrušky, Zoči Voči, The Paranoid a Kýbel mačiek.

Jimi spot TF

Na výsledok si teraz pár dní počkáme, ale už teraz je isté, že rocková hudba na Slovensku žije – kto neverí – nech sa príde pozrieť v dňoch 26.až 28. júna na piešťanské letisko!

Tešia sa na Vás legendárni Twisted Sister, ale aj Hollywood Undead, Arch Enemy, Within Temptation, The Exploited, Stratovarius, Chelsea Grin či Texas in July. Na festivale zahrajú aj české kapely Kryštof a Support Lesbiens, ako aj domáci interpreti Inekafe, Horkýže Slíže, IMT Smile s Lúčnicou, Hex, Tublatanka, Korben Dallas, Smola a hrušky či Zoči Voči. Pod hlavičkou Topfestu sa koná aj jediný tohtoročný koncert českej skupiny Kabát na Slovensku – 31. mája, rovnako na letisku v Piešťanoch. A pozor! Kto si kúpi trojdňovú permanentku na Topfest – dostane sa na koncert Kabátu zadarmo!

Zdroj/Foto: Agentura Topfest