TRANCEFUSION Power of Elements: Síla živlov roztancuje Prahu!

Datum 19. 4. 2014  by si měli všichni fanoušci elektronické taneční hudby, především pak hudebního žánru trance, zapsat červeným písmem do svých diářů!

Přesně po roce obsadí opět taneční party TRANCEFUSION Průmyslový Palác v Praze a nabídne svým fanouškům velkolepou show za účasti mnoha světových hvězd i nových talentů tohoto hudebního žánru.

Tentokrát ovšem dojde k velké novince! Výrazně se časově prodlouží doba trvání celé akce, která by měla být jakýmsi malým festivalem taneční hudby. Brány paláce se totiž otevřou již v 17:30 hodin, aby přivítaly první návštěvníky, které čeká celkem 13 hodin našlápnutého programu! K dispozici budou návštěvníkům Trancefusion prostory Pravého křídla, ve kterém vyroste MAIN STAGE, dále Levé křídlo, které tentokrát nabídne návštěvníkům rozsáhlé odpočinkové, herní a zábavní zóny a dostatečný komfort, v neposlední řadě i chill out stage, která bude v provozu od 17:30 do 22:00 hodin. Standardně je možné se těšit i na menší stage, která vyroste v prostorách foyer. Nyní si návštěvníci budou moci vychutnat všechny své oblíbené hvězdy v nepřerušované show na Main Stage v Pravém křídle a to po celých 13 hodin čistého času! Tato stage bude vyhrazena jen pro zahraniční hvězdy a můžeme slíbit, že si na své přijdou jak příznivci zasněných melodií, tak i milovníci svižnějšího BPM na hranici 138+. Jak se již v případě Trancefusion stalo tradicí, tak nebylo zapomenuto ani na nové talenty a dje, kteří se v ČR objeví premiérově a dostanou tak šanci získat si přízeň místního publika.

Jak téma této edice napovídá, Trancefusion se tentokrát oddá síle všech živlů. Tomu budou odpovídat i dekorace, vizualizace, speciální efekty, performeři a další překvapení. Celý program bude rozdělen do čtyřech bloků, přičemž každý z nich bude patřit jednomu z živlů, tedy větru, zemi, ohni a vodě. Připravte se na dobrodružství při kterém objevíte podstatu sami sebe a zažijete návrat k pradávnému vzniku všeho kolem nás.

Počínaje dnešním dnem oznámí pořadatelé každý týden jedno jméno z line upu. Kompletní line up tak bude znám již brzké době.

K dispozici bude návštěvníkům nespočet barů, stánků s občerstvením a upomínkovými předměty, venkovní terasy pro kuřáky včetně kuřácké lounge ve foyer s malou stage, dostatečná kapacita toalet a šaten, relax pointy, game zóny, rozlehlé VIP prostory a mnoho dalších překvapení určených fanouškům Trancefusion z celého světa.

VYUŽIJTE VÝHODNÉ KOUPĚ COMBO VSTUPENKY ZA POUHÝCH 1400,- Kč!

Se spuštěním předprodeje přichází BTL Agency s limitovanou nabídkou koupě spojené vstupenky (combo ticket) na Trancefusion Autumn 28.9.2013 v Průmyslovém Paláci (Marco V, Judge Jules, Giuseppe Ottaviani, Bobina, Myon and Shane54, Indecent Noise, 4 Strings, Jonas Stenberg, Juventa, Talla 2XLC, Taucher, Cold Blue, Charles McThorn, Falk a Betsie Larkin live) a na jarní Trancefusion Power of Elements v Průmyslovém Paláci za zvýhodněnou cenu pouhých 1.400,- Kč celkem! Za cenu, která je srovnatelná s cenami jednotlivých velkých tanečních akcí, tak máte možnost zažít téměř 30 zahraničních hvězd ve dvou termínech! Majitelé již zakoupených vstupenek na podzimní edici mají možnost zakoupit si vstupenku na jaro 2013 za 750,- Kč pro uplatnění této slevy piště na info@ticketstream.cz s uvedením referenčního čísla zakoupené vstupenky). Stejně tak se dnes spouští předprodej samostatných vstupenek a cena v první limitované vlně činí 890,- Kč.

TRANCEFUSION – ta správná transfúze do žil české taneční scény! Po této noci budete jako znovuzrození.

Více informací na www.trancefusion.cz  nebo na https://on.fb.me/TRANCEFUSION
Vstup pouze od 18ti let.

Vstupenky v síti Ticketstream www.ticketstream.cz od 1. 8. 2013.

Klasická vstupenka – první vlna 500 ks za 890 Kč včetně veškerých poplatků, dále pak  990 Kč, 1090 Kč a 1190 Kč a 1350 na místě.

GOLDEN VIP prvních 30 ks za 1690 Kč, dále pak 1890 Kč, 1990 Kč, 2090 Kč a 2190 Kč.

DIAMOND VIP prvních 30 ks za 2690 Kč, dále pak 2890 Kč, 3090 Kč, 3190 Kč a 3490 Kč. DIAMOND VIP vstupenka zahrnuje neomezenou konzumací na baru. Detailní informace o jednotlivých druzích vstupenek najdete na www.trancefusion.cz

Přímý link na předprodej www.ticketstream.cz/trancefusion  nebo objednávejte na čísle 734 538 699. Vstupenky na dobírku objednávejte na tickets@trancefusion.cz, poplatek 84,- Kč.

Zdroj: Trancefusion