Transmission – Digital Madness: John O’Callaghan!

Irský DJ a producent John O’Callaghan je jedním z elitních trance DJù, jehož popularita každým rokem rovnìž strmì stoupá. Kromì jiného také produkuje pod jmény Joint Operations Centre, Mannix a Stenna. Vìtšina jeho dřívìjší produkce vyšla na labelu Discover, který je britským labelem, jež založil John Askew. V současnosti vydává svou produkci na labelu Armada Music a jeho sublabelech jako Armind a Soundpiercing.

John O Callaghan

Jeho sety jsou plné energie s vysoce rafinovanou a přesnou technikou mixování. V roce 2008 byl jedním ze čtyř tranceových DJs toho roku, kterým se podařilo zahrát si na britském Radiu 1 v Essential Mix. Rodné Irsko ho jmenovalo nejlepším DJem na Irish Dance Music Awards již třikrát po sobì. Stal se také prvním Irem, jež si zahrál na slavném eventu Trance Energy. Remix vokálové tranceové skladby „Big Sky“ od Agnelli & Nelson byl zvolen jako „Tune of The Year“ posluchači radiové show A State of Trance, Armina van Buurena v roce 2007. V roce 2008 se dostal do ankety Top 100 DJs časopisu DJ Mag na 60té místo. V roce 2009 se vyšplhal až na místo 36 a letos se drží na 24té příčce.

Kromì spousty singlù vydal také živé album Discover „Live As“ Volume 2 a další dvì alba jako „Something To Live For“ a „Never Fade Away“. Právì skladba „Find Yourself feat. Sarah Howells“ z alba „Never Fade Away“ byla žhavým hitem v radiové show Armina van Buurena, A State Of Trance. Skladba získala uznání od mnoha producentù jako Armin van Buuren, Judge Jules, Matt Hardwick či Gareth Emery. V roce 2010 založil vlastní sublabel Subculture na Armada Music. V současné dobì sklízí úspìchy s albem „Unfold“, které vyšlo letošní rok v dubnu. Své bravurní DJské umìní předvede českým fanouškùm již za necelé dva mìsíce na osmém vydání noci Transmission – „Digital Madness“.

www.johnocallaghan.net
www.myspace.com/johnocallaghan
www.facebook.com/johnocallaghanofficial
www.twitter.com/JOCofficial

Transmission

Zdroj: Jaromír Koc / United Music
Publikoval: Redakcia GREGI.NET