TRANSMISSION festival predstavuje tému noci a kompletný line-up!

V sobotu 25. novembra 2017 sa uskutoční nová edícia Transmission festivalu, ktorý je na českej scéne už 12 rokov. V jednom z najmodernejších multifunkčných miest v Európe, v pražskej O2 aréne, sa prepojí kúzlo tanečnej hudby s neobyčajnou vizuálnou show!

Na to, aby sme zvládli nástrahy každodenného života a dosiahli svoje vytúžené ciele, musíme častokrát hľadať energiu hlboko vo svojom vnútri. Táto energia má nepoznané hranice a je rovná sile ducha odvážneho bojovníka! Stačí ju len nájsť a správne využiť. Vydajte sa s nami na vzrušujúcu cestu najznámejšími civilizáciami bojovníkov a poďte spoločne objaviť to, čo nosí každý z nás ukryté v sebe.

United Music vám prináša nezabudnuteľnú show ‚The Spirit of the Warrior‘, ktorá vďaka množstvu laserov, svetiel a špeciálnych efektov vo vás zanechá silný zážitok, pohltí vaše zmysly a pomôže vám nájsť v sebe ducha bojovníka. To všetko v sprievode najlepšej tanečnej hudby od svetových DJs v starostlivo poskladanom line-upe.

Line-up (v abecednom poradí)

ALY & FILA – Miláčikovia domáceho publika predstavia energickú i melodickú stránku trance.
COMING SOON!!! –
Izraelské psytrance duo nadviaže na minuloročný úspech setu Vini Vici a na záver nebude dav vôbec šetriť.
DRIFTMOON – Slovenský DJ a producent zaháji noc špeciálnou ‚Ceremóniou bojovníkov‘.
FERRY CORSTEN PRESENTS GOURYELLA 2.0 – Vedľajší projekt Ferryho Corstena – Gouryella otvorí svoju novú kapitolu.
MARKUS SCHULZ PRESENTS DAKOTA Audiovizuálnu show projektu Dakota s názvom ‚The Nine Skies‘ predstaví neoficiálny rezident Transmission festivalu.
PURPLE HAZE –
Legenda tanečnej scény Sander van Doorn oživí svoj progressive alias, pod ktorým vystupuje len na najväčších festivaloch sveta.
SIMON PATTERSON –
Návrat po dlhých siedmich rokoch na Transmission festival s tech trance setom ostrým ako britva.
SUPER8 & TAB – Veľká premiéra fínskeho dua na Transmission festivale.
THOMAS COASTLINE – Zahrievací warm-up set odohrá už tradične český DJ a producent. VISION IMPOSSIBLE – Holandský tím VJs sa ujme úžasných projekcií, vizualizácií a jedného z vrcholov noci – Transmixu, čo je špeciálny hudobný mix so synchronizovanou svetelnou, laserovou a pyro show.

Nechajte sa uniesť za hranice všedných dní! Transmission festival je dnes jednou z najokázalejších akcií tanečnej hudby, ktorá láka fanúšikov z viac ako 60 krajín sveta do pražskej O2 arény, aby tu spoločne zažili tento neobyčajný zážitok. Show ‚The Spirit of the Warrior‘ uvidíte 25. novembra 2017 v Prahe exkluzívne ako prví, keďže Transmission festival s touto témou zavíta v roku 2018 do Bangkoku, Melbourne a ďalších zaujímavých lokalít.

Aktuálne sú v predaji základné vstupenky s prístupom na tanečnú plochu a priľahlé tribúny za 53,50€. Ďalej sú k dispozícii Golden Tickety s prístupom na tanečnú plochu a do klubového poschodia s cateringom za 179,50€. Goldfingers VIP vstupenky sú už beznádejne vypredané. Cestovné balíčky s hotelom ako aj všetky potrebné informácie nájdete na . Veková hranica pre vstup na Transmission festival je 18 rokov.

Ak sa chystáte do Prahy na celý víkend, máte možnosť sa zúčastniť i oficiálnej Pre-party v klube Mecca, ktorá sa uskutoční v piatok 24. novembra. Line-up bude zverejnený v priebehu októbra.

Pripravte sa na Transmission festival a príďte už vyzbrojení novým  !

Zdroj: TS