Tretí Booty Call s legendou hip-hopu.

Prvý marcový piatok v bratislavskom klube Re:fresh bude opäť patriť akcii Booty Call a tým pádom kombu turntablista, mix a dva Technicsy. Po tretí krát sa roztočia povestné wheels of steel a za ne sa opäť postaví meno, o ktorého schopnostiach za mixpultom nemožno pochybovať.

Stále sa striktne držiac kréda, že najdôležitejším merítkom výberu hostí sú reálne preukázateľné skills v kontraste s prázdnym honením ega nad lajkmi na webe, prijala naše pozvanie skutočná legenda slovenského hip-hopu, otec zakladateľ David.

David zo Senca je nepochybne skutočným priekopníkom a najväčším znalcom hip-hopovej kultúry na Slovensku, duchovným otcom projektu Zvuk Ulice a zarytým propagátorom tradičných elementov hip-hopovej kultúry, do ktorej nepatria žiadne mainstreamové prešľapy, útoky na špice hitparád a rebríčkov predajnosti, či trápne selfpromo na úkor sebareflexie.

Dušou večný oldschoolista stále striktne hrajúci z vinylových platní nemusí byť na očiach tak ako ľudia, ktorých pomáhal v ich začiatkoch zviditeľniť (schválne: kto si dnes spomenie, ktorý populárny rapper kedysi na Zvuku Ulice začínal ako Pa3k Metamorfolord?), nie je to však póza vynútená nepriaznivými okolnosťami – je to jednoducho vernosť ideálom undergroundu, z ktorého vzišiel a v ktorého vodách celkom bez falošných ambícií pláve najradšej.

Pre jedných je dávno odpísaný, pre iných je stále vzorom – bez ohľadu na tento názorový rozkol zostáva faktom, že si ide stále svoje bez ohľadu na okolie. V súčasnosti dramaturgicky zastrešuje vlastnú reláciu Bicie, trúbky a viac! na vlnách Rádia FM.

O support sa tradične postará hostiteľ SouTHboy.
FB Event: https://tinyurl.com/pxjndas

11016092_1783425735216028_8993465910009556771_n

Zdroj: Re:Fresh club