Trilogic open air: Oficiálna Let it Roll after party!

Slovenské vydanie najväčšieho dnb festivalu LiR bolo síce už pred mesiacom, no stále v mnohých vrie nadšenie z tejto naozaj vydarenej akcie. Ako adekvátna spomienka je na piatok 29. Júla pripravená oficiálna after party, ktorá je zároveň akýmsi čerstvým návratom aj na český LiR, ktorý sa konal uplynulý víkend.

V krásnom prostredí penzión-baru Salaš v Partizánskom opäť vznikne typický open air stage, ktorý bude hostiť česko/slovenskú zostavu Djs a dokonca jednu live kapelu!

Hlavným ťahúňom tehto eventu bude pražský mág za gramofónmi, dj a producent PHILIP TBC, ktorý predvedie svoju typickú nezameniteľnú show plnú rozmanitých beatov, scratchov a hustých efektov. Ako spestrenie, tohto prevažne drum and bass line upu, bude zaisto žívé vystúpenie už legendárnej formácie EAR DRUM KRU, ktorej hudobný smer nie je možné zaškatuľkovať, avšak určite ho vystihujú tri slová a to …party, party, party! Spolu snimi nesmie na line-upe chýbať ani nestor breakbeatu na Hornej Nitre sir NAADA-J. Ďalším exkluzívnym bonbónikom bude prvé partnerské B2B vystúpenie DJ KATA s DJane BEATY, čo taktiež dodáva záruku kvalitnej lámanej zábavy. Celkovú zostavu skompletizujú domáci DJs CONECT a MOODY plus dvojitý vokálny doprovod v podaní MC BRUSH a MC MARKER.

Vstupné za túto celú parádu, ktorá sa začína ešte za svetla o 19:00 je nastavené na 3 €.

Ďalším veľmi dôležitým bodom je informácia, že ako poistka proti nepriazni počasia bude priestor pred stageom zastrešený vysokým veľkokapacitným stanom o rozmeroch 10 x 10m !

TRILOGIC open air – Official LET IT ROLL after party
29/07/11 * Salaš – Partizánske
PHILIP TBC [cz]
EAR DRUM KRU live [sk]
KATO [sk] vs BEATY [cz]
CONECT [sk]
NAADA-J [sk]
MOODY [sk]
MC BRUSH [sk]
MC MARKER [sk]

Trilogic

Zdroj: Trilogic
Publikoval: Redakcia GREGI.NET