Tublatanke pokrstil výberový album Jožo Ráž!

Dokonalý rockový nášup, legendárny krstný otec a spokojní fanúšikovia! Tak vyzeral bratislavský koncert a krst skupiny Tublatanka. Nedávno vydaný výberový album „Cítim sa fajn – Najväčšie hity No. 3“ pokrstil v bratislavskom klube Ateliér Babylon Jožo Ráž!

Líder Maťo Ďurinda, basgitarista Ďuro Topor a bubeník Peťo Schlosser pripravili pre fanúšikov skvelý dvojhodinový koncert plný najväčších tublatankovských hitov. Preplnený Ateliér Babylon dostali do varu hneď na úvod skladbami „Svet v ohrození“, „Revolúcia“, „Šlabikár“, „Dajte mi nato liek“ a „Dnes“. Potom si na pódium pozvali speváka a lídra skupiny Elán Joža Ráža, ktorý Tublatanke pokrstil výberový album „Cítim sa fajn – Najväčšie hity No. 3“.

„Tublatanku mám rád odjakživa, odkedy začali. S Maťom sme kamaráti. Samozrejme som neodmietol pokrstiť platňu, lebo tú hudbu mám rád, je to dobré.“ Pochválil Tublatanku spevák Jožo Ráž.

Frontman skupiny Elán pokrstil album „Cítim sa fajn – Najväčšie hity No. 3“ obľúbeným nápojom, tradičnou whisky.

„Tešíme sa, že nám výberový album v Bratislave pokrstil práve Jožo Ráž. Jožo totiž nekrstí niečo, o čom len trochu pochybuje. Naše CD si niekoľkokrát vypočul. Vážime si ho ako muzikanta a autora hitov Elánu. Pokrstené CD „Cítim sa fajn“ som si odložil doma v skúšobni a poriadne mi to tam tou whisky rozvoniava.“ S úsmevom priznáva Maťo Ďurinda.

Tublatanka naservírovala fanúšikom ďalšie hity – „Bez tvojej lásky“, „Loď do neznáma“, „Pieseň pre Doda“, „Skúsime to cez vesmír“ a nevynechala ani novinku s názvom „Nový vírus“. Fanúšikovia boli nadšení a odspievali s Tublatankou celý koncert. Dokonca si vypýtali aj prídavok.

„Bratislavské publikum nemalo chybu, bolo fakt výborné. Spontánne a uvoľnené! Fandilo nám a spievalo všetky skladby.  Ďakujeme fanúšikom a už sa tešíme na ďalšie koncerty!“ Neskrýval nadšenie Maťo Ďurinda.

Rovnako fantastický koncert predviedla Tublatanka hneď na druhý deň v klube Smerr v  Žiline, ktorý bol plný výborných rockových fanúšikov. Maťo Ďurinda, basgitarista Ďuro Topor a bubeník Peter Schlosser sa najbližšie predstavia 16. marca v Collosseum klube v Košiciach. Vstupenky sú v predaji v sieti Ticketportal a v pokladni klubu.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Patrik Ratajský