Ufo Dj Camp už o necelé dva týždne!

Už len necelé dva týždňe nás delia od najväščej open air akcie v Martine a okolí. Ufo Dj Camp privíta top dj´s, ktorý sa pohybujú po scéne už nejaký ten rok, ale samozrejme šancu dostanú aj mladé a neokukané tváre.

Line up sa vyberá pomocou súťaže, ktorej vyvrcholenie pripadá na dátum 7.7.2012, takže ak si dj a máš záujem hrať u nás, čas sa ti kráti. Informácie ohľadom prihlasovania a všetkého potrebného pre djs nájdeš buďto v predchádzajúcej newske, alebo na našom fb evente.

ufo mapka 1.jpg

Určite vás však zaujíma aj miesto konania akcie. Ako sa tam dostať, kde to je a aké su možnosti ubytovania nájdeš už v najbližších riadkoch.

Miestom konania akcie je Autocamping Ufo Camp, ktorý sa nachádza približne 18km od mesta Martin v pri malebnej obci Blatnica. Areál sa nachádza nad obcou, a prístup k nemu bude riadne vyznačený, aby ste nemuseli blúdiť po dedine.:)

ufo2.jpg

Ubytovanie v hlavnej chate bude poskytnuté len pre djs a organizátorov akcie. Ostatním návšteníkom je poskytnútá možnosť stanovania za jednotný poplatok úbohé 3 eurá za stan. Takže nebudťe fajnovky a oprášte stany spacáky a všetko k tomu potrebné, raz do roka stráviť weekend v stane prospeje každému..;) Ak by ste však mali záujem o ubytovanie v podobe apartmánov a podobne, v obci Blatnica, ktorá je vstupnou bránou do Gaderskej doliny, je ich kopa. Linky na niektoré budú priložené na konci článku.

Na mieste konania bude samozrejme bar v ktorom bude okrem tradičných alko a nealko nápojov k dispozícii aj jedlo. V sobotu sa bude variť guláš, takisto bude voľne prístupné ohnisko, či grill, kde si sami môžete pripraviť vami donesené pochúťky.

ufo_camp_blatnica_small.jpg

Všetky ostatné informácie nájdete v dole priložených linkoch, v prípade individuálnych otázok píšte svoje pripomienky na adresu: whitecubescrew@gmail.com

Line up a podrobné informácie o priebehu akcie zverejníme už čoskoro, je sa určite na čo tešiť!!

Official page: https://whitecubes.sk/
Fb Event: https://www.facebook.com/events/223135654463656/
Autocamping Ufo Camp: https://www.facebook.com/UfoCamp
Priváty Blatnica:
https://hotelguru.sk/Blatnica?gclid=CO7rztu0_bACFUFO3wodhnzX9A
https://www.gader.sk/
https://ubytovanie-blatnica.centraleuropetravel.com/slovensko/

Zdroj: Adrum
Publikoval: Redakcia GREGI.NET