Unikátny diskusný program Slovenské osmičky s Tomášom Hudákom!

Aké boli motívy rozhodnutí a osobné pohnútky politikov pri dejinných udalostiach a aký vplyv mali ich rozhodnutia na život bežného človeka? Slovenské osmičky je nový diskusný program v Modrom salóne, ktorý Vás prevedie zásadnými „osmičkovými“ rokmi 20. storočia.

Počas 10 unikátnych a neopakovateľných večerov Vás  prevedú udalosťami renomovaní historici, sociológovia a ďalší zaujímaví hostia. Prítažlivou formou budeme hovoriť o historických momentoch, ako konfrontovať to, čo sme sa učili v školách, a to čo sa učia dnes. Pripravte sa na zaujímavé večery, počas ktorých sa určite nudiť nebudete. Miest je málo, tak neváhajate. :)
17. januára 2018 v Modrom salóne Vám moderátor Tomáš Hudák predstaví rok 1918 a rozpad monarchie spolu s renomovanými historikmi Romanom Holecom (Univerzita Komenského a Historický ústav SAV), Michalom Stehlíkom (Karlova univerzita) a sociológom Michalom Vašečkom (Masarykova univerzita).
Pútavá to bude diskusia, lebo si posvietime na motívy rozhodnutí politikov pri dejinných udalostiach, na ich osobné pohnútky a najmä na to, aký vplyv mali ich rozhodnutia na život bežného človeka.
SLOVENSKÉ OSMIČKY 1918 – Na troskách monarchie 
17. 1. | streda | 19.30 h
Zdroj: SND