Unikátny techno live act z Maďarska už tento piatok v bratislavskom klube Radosť!

Značka Moody sa už 4 roky pravidelne objavuje na slovenskej scéne elektronickej hudby. Za tento čas stihli predstaviť v Bratislave a v Košiciach mená ako Tomy DeClerque zo Slovinska, Peter Makto & Gregory S z Maďarska, alebo Philipp Straub z Rakúska. Po letnej prestávke sa 27.októbra vracajú do bratislavského klubu Radosť, kde nás tentokrát čakajú s headlinerom, ktorý je významný tým, že jeho produkcia vzniká priamo na mieste diania, teda ‘live’.

Bernathy Zsiga má za sebou zaujímavé detstvo. Jeho otec bol významný tým, že našim južným susedom predstavil techno už vtedy, keď o tomto žánri u nich nikto nepočul. Vďaka nemu sa začali šíriť kvalitné akcie po celom Maďarsku, ktoré vytvorili silný základ súčasnej festivalovej krajiny. Zsiga mal štastie v tom, že vyrástol v prostredí mašiniek, ktoré slúžili na tvorbu elektronickej hudby. Nie je preto prekvapujúce, že si túto vášeň zachoval a pravidelne vystupuje so svojim unikátnym live setom. Do Bratislavy zavíta prvýkrát a preto sa oplatí prísť pozrieť do klubu Radosť už tento piatok.

Nebude slabá ani domáca podpora. V klube Radosť vystúpi ešte duo PLUSplus, ktoré sa za posledných 8 rokov stalo neoddeliteľnou súčasťou domácej elektronickej scény. Ich energický warm up pred headlinerom večera bude určite stáť za to.

Line up doplnia zakladajúci členovia Moody. Denes Toth má za sebou zaujímavé leto, počas ktorého vystúpil na významných festivaloch ako sú Sziget, B my Lake, Colours of Ostrava, či Balaton Sound a v piatok zahrá priamo po headlinerovi. Nemôže chýbať ani Gustawson, ktorý prináša čerstvý zážitok z akcie Dark Room, kde mal možnosť hrať priamo pred slávnym talianskym duom Undercatt.

Udalosť na Facebooku: https://www.facebook.com/events/364085960690251/

Zdroj: TS