Únorový TECHNIK přiveze do Stormu PACO OSUNU!

Dámy a pánové, přátelé, party people a techno fans, 17. 2. 2017 se uskuteční další díl klubové akce Technik, kterou pořádá projekt CODE. Na posledním Techniku byla laťka nasazena opravdu vysoko, jelikož mistr Sam Paganini nekompromisně naložil a dle atmosféry a veškerých ohlasů to byla neskutečná jízda.

CODE má v hledáčku ale dalších několik zahraničních headlinerů a pro ten následující díl byl vybrán španělský techno guru, opravdový muzikant a technicky naprosto precizní dj, Paco Osuna. Tento nenápadný chlapík je želízkem v ohni snad většiny zásadních djských seskupení, které pořádají svoje akce po celém světě. Vystupuje jako rezident na akcích Enter, kterou pořádá legenda Richie Hawtin, dále Music On v Amnesii, či na největším festivalu The BPM Festival Mexico po boku Marca Caroly. Vlastní label Mindshake a pod stejnou značkou pořádá showcase například na Miami Music Week či ADE Amsterdam.

Při hraní využívá současné top hardwarové a softwarové technologické vychytávky, konzole, midi kontrolery atd. Při svých vystoupeních používá převratnou novinku v podobě mixážního pultu Model 1, který vyvinul a navrhl sám Richie Hawtin v rámci svého projektu PLAYdifferently. PACO se stal jedním z ambasadorů tohoto mixpultu a hrává na něm na většině svých vystoupeních a nejinak tomu bude právě i 17. 2. na Techniku. Svoji produkci vydává na labelech jako Minus, Plus8, Mood, Spectral, Hommage a samozřejmě na svém labelu Mindshake.

Dovolíme si tvrdit, že jeho vystoupení jsou vždy velkým hudebním zážitkem, lavinou smyček a různých soundů, vše ve spojení se skvělými techno tracky, jež při svých setech hrává. Je nám velkou ctí a jsme velice rádi, že se ho povedlo zabookovat, jelikož najít termín a dohodnout veškeré podmínky bylo opravdu složité. Přijďte s námi opět vytvořit tu úžasnou atmosféru, která jen díky vám všem na akcích CODE panuje, užít si současný, možno dokonce říci nadčasový techno sound v podání tohoto skvělého dje. Opět se moc těšíme, bude to ATOPE, jak sám PACO OSUNA často emotivně hodnotí svoje publikum.

Na hlavní stage dále vystoupí slovenská djane Kevi Anavi, jejíž produkci hrává dokonce i Richie Hawtin a i sám PACO, poté zástupci CODE, skvělí performeři a techničtí profíci JB & FLESH a v neposlední řadě rezidenti akce RAVIC a Callboy, který se tentokrát představí v novém projektu s dalším členem CODE Precise Deviantem, který nese název S+alker & Deviant. Nebude chybět také jeden z vás, kterého CODE crew vybere v contestu.
Druhá stage bude tentokrát ve znamení oslavy narozenin jednoho ze zakladatelů, dj Ravica, který bude slavit společně s Precise Deviantem a Ufi DaManem. Složení djs bude Adam Cloud, Nicola Cloud, Pete Walk, Marcø Biary a Ufi DaMan.
Pátek 17.2.2017, klub Storm, akce Technik a… velký zážitek!
Zdroj: Storm Club Prague