Uprising Winter Edition: Beenie Man v Bratislave už budúci týždeň!

Jamajský hitmaker a niekoľkonásobný držiteľ Grammy, Beenie Man, zvaný tiež King Of The Dancehall (dancehallový kráľ), prichádza budúci týždeň na Slovensko. Jeho premiéra u nás prebehne vo veľkom štýle s bohatým programom na druhom ročníku Uprising Winter Edition. Ten sa uskutoční v sobotu 3. decembra v bratislavskej Cvernovke (Ružový Hrad) pri zimnom štadióne.

V nabitom programe je tentokrát hlavným vystupujúcim spomínaný Beenie Man, celosvetovo uznávaná ikona dancehallu. Beenie sa hudbe venuje už od malička, svoj prvý trek nahral ako 8-ročný a od 90-tych rokov pravidelne dobýja hitparády svojími chytľavými skladbami. Spolupracoval s najvýznamnejšími producentami sveta reggae a s intrepretmi ako Wyclef Jean, Akon, Janet Jackson, Lil Kim, Busta Rhymes či Sean Paul. Špeciálne pre Slovensko poslal Beenie Man aj túto pozvánku.

Na programe je aj reggae hviezda Ziggi Recado & The Renaissance Band z Holandska, ktorý vystúpil na prvom ročníku letného Uprisingu v roku 2008 a podmanil si tak slovenské publikum. Svoje zastúpenie má však aj domáca scéna. Od susedov z Čiech pricestujú Dr. Kary a Mr. Cocoman, ktorí patria k najvýraznejším predstaviteľom reggae scény u našich susedov. Za slovenské farby to budú Medial Banana, ktorí odprezentujú svoje nové EP a Foolproof Riddims, nádejný dubový projekt z hlavného mesta.

Ako bonus prebehne na zimnom Uprisingu premiéra nového klipu skupiny AMO, ktorá nám tiež predstaví pár skladieb z ich aktuálneho albumu. Pred vystúpením Beenie Mana sa môžete tešiť aj na dancehallový workshop a exhibíciu v podaní lektorky Aron ‘Mitu’ Tesfaye.

V predaji sú okrem bežných vstupov aj VIP lístky s viacerými extra výhodami a cateringom v cene. Kúpite ich v sieti Ticketportal.

www.uprising.sk
www.facebook.com/uprisingreggaefestival

Uprising

Zdroj: Uprising
Publikoval: Redakcia GREGI.NET