Uprising Winter Edition: Ďalšie pokračovanie Uprising Mixtape je na svete!

Festival Uprising má tento týždeň rovno dve prekvapenia. Hlavným je jeho veľká zimná edícia, ktorá sa koná už túto sobotu v Bratislave a ako bonus teraz po roku prináša aj Uprising Mixtape.

V poradí štvrté CD z dielne Uprisingu, s poriadnou nádielkou reggae music pre všetkých milovníkov húpavých rytmov je na svete. Na Uprising Mixtape 2011 s podtitulom Reggae Addicted Mix CD, nájdete výber tých najzaujímavejších hitov za posledné obdobie, a ako už býva zvykom, aj množstvo skladieb venovaných špeciálne pre tento mix (dubplates).

Uprising Mixtape

Na jamajských, ale aj európskych produkciách budete počuť interpretov ako Alborosie, Kymani Marley, Tarrus Riley, Shaggy, Cali P, Jah Mason, Lutan Fyah, Capleton, Luciano, Ziggi Recado ale aj našich AMO, Polemic a Medial Banana. Všetko namiešal a upravil Dj Simple Sample z Ghetto Youths Sound a je už iba na vás, aby ste si to vychutnali a pripomenuli si leto. Priamy link na stiahnutie tu!

Uprising Mixtape

Počúvaním sa zároveň môžete naladiť na sobotné (3.12.2011) šialenstvo menom Uprising Winter Edition v Bratislave. Čaká na vás veľká porcia reggae, dubu, dancehallu a hosť z Jamajky, Beenie Man, Holanďan Ziggi Recado a Dr.Kary, Cocoman, Medial Banana a Foolproof Riddims. Ako bonus prebehne na zimnom Uprisingu premiéra nového klipu skupiny AMO, ktorá nám tiež predstaví pár skladieb z ich aktuálneho albumu. Pred vystúpením Beenie Mana sa môžete tešiť aj na dancehallový workshop a exhibíciu v podaní lektorky Aron ‘Mitu’ Tesfaye.

Kompletný program nájdete na stránke festivalu www.uprising.sk

Uprising

Zdroj: Uprising
Publikoval: Redakcia GREGI.NET