Urban Market 2012 (winter edition) – predvianočný festival súčasnej česko-slovenskej kreatívnej tvorby!

Už pred mesiacom sa zverejnil dátum, ktorý je pre organizátorov podujatia Urban Market vyvrcholením ich celoročnej práce a snahy ukázať a prezentovať kreatívnych ľudí zo Slovenska a zahraničia.

Ak ste si ho nevšimli alebo ste naň nezareagovali, poznačte si do kalendára, že od 14. do 16. decembra sa bude hodovať a vychutnávať predvianočný čas v Cvernovke.

Winter Urban Market je pre Čerstvé Ovocie veľkolepé dielo, ktorým vás chce obdarovať pred Vianocami. A preto ak neviete, čo máte očakávať tak čítajte ďalej.

V poradí už tretí rok pripravuje nezisková organizácia Čertvé Ovocie Urban Market tak, ako ho máte radi. Preto aj tento rok bude pred Vianocami otvárať svoju veľkú industriálnu náruč Galleria Cvernovka a spolu s ňou aj okolité ateliéry a priestory, v ktorých ste možno ešte neboli. I keď sa vraví, že menej je niekedy viac, organizátori sa rozhodli, že na niektorých veciach netreba šetriť. Preto už teraz prezrádzajú, že bude viac priestoru, predajcov a značiek, workshopov, koncertov a dj setov, prehliadok, dobrej nálady, umenia, stretnutí a občerstvenia.

Po minuloročnom zimnom markete ostávajú verní dvom podlažiam, čo však neznamená, že nebudete ničím prekvapení. Do tohtoročného konceptu pridávajú novú zložku, ktorú možno zaplníte práve vy. Majú za to, že to, čo nepotrebujete vy, potrebuje určite niekto iný. Z tohto dôvodu veľmi radi ocenia Váš záujem o novú sekciu – Urban Market Bazar, kde dostane priestor množstvo z vás, ktorí budete chcieť sa zbaviť kníh, vinylov, oblečenia, rámov, nábytku a podobne.

Celý rok sa organizácia Čerstvé Ovocie s vami stretávala na rôznych podujatiach, pripravovali pre vás iné markety a aj preto dúfajú, že v zime prídete aj vy k nim a vychutnáte si príjemnú atmosféru. Všetko to vypukne už 14. decembra a budeme sa stretávať do 16. decembra 2012.

Tí, ktorí chcú aby ich dobré veci boli videné, kontaktujte organizátorov prostredníctvom mailu, kde vám zašlú všetky podmienky účasti:
Dobrovoľníci, dizajn a handmade market, slow food area: urban.market2012@gmail.com
Bazar: bazar@cerstveovocie.sk
Móda a módne prehliadky: fashion.urbanmarket@gmail.com

Viac o Urban Bazáre sa dočítate v tomto článku: https://www.cerstveovocie.sk/clanok/urban-market-2012-uvadza-urban-bazar

Už čoskoro čakajte viac informácii o sprievodnom programe, hlavne o tom hudobnom.

Zdroj: Urban Market