Urban Market 2017 (Spring Edition) predstaví vyše stovku módnych a dizajnových značiek.

Urban Market je predajná výstava dobrej módy, dizajnu, šperkov, doplnkov a kreativity v najrôznejších podobách. V roku 2017 bude Urban Market prezentovať a spájať komunitu tvorivých ľudí už po ôsmykrát. Uskutoční sa v budove Fakulty architektúry STU, a to 2. – 4. júna.

Prvý júnový víkend bude na Fakulte architektúry STU venovaný malým, nezávislým značkám a tvorcom originálnej módy, dizajnérskych produktov, doplnkov a šperkov. Stretne sa ich tu vyše sto, medzi nimi obľúbené stálice aj viaceré novinky. Na svoje si prídu dámy, páni, deti aj domáci miláčikovia!

Okrem nákupov ponúkne Urban Market ako zvyčajne aj sprievodný program. V spolupráci s DAAD (Dni architektúry a dizajnu) sa uskutočnia diskusie a prezentácie architektonických štúdií ADEPT (Kodaň, Dánsko) a 2021 (Slovensko). Formát CLUBOVKA predstaví talentovanú slovenskú dizajnérku Petru Langerovú, ktorá aktuálne žije a pôsobí v New Yorku. V sobotu sa uskutoční premietanie filmov o architektúre z V4 a po celý víkend si budete môcť prezrieť práce absolventov Fakulty architektúry STU aj španielsku prezentáciu diel ocenených Národnou cenou za umelecké remeslá. Na programe budú opäť aj viaceré tvorivé dielne pre veľkých aj malých. Pre druhých menovaných je na nedeľné poobedie pripravené tiež divadelné predstavenie Žofka a Žofka.

Urban Market je aj o hudbe, ani teraz nebudú chýbať Djské sety a koncerty na vonkajšom Urban Market Stage. V sobotu program na dve hodiny doplní Rooftop Stage na streche Fakulty architektúry, kde sa predstavia elektronické duo Bulp a producent Duhan so saxofonistom GRNA.

Piatok zavŕšime na party v Nu Spirit Clube s kapelou nvmeri a djskými setmi od PPE Djs, Purist DJ set, Milos & Skank a Galagha & Gabanna. V sobotnú noc sa presunieme do znovu-otvoreného Luna baru v Hoteli Kyjev, kde koncerty odohrajú Billy Barman a Beyuz & Tono S. s projektom Návraty. Doplnia ich djské sety od Joe Trendy a Emonoizboyz s VJ Sicknico.

Kompletný program, zoznam predajcov a ďalšie informácie nájdete na www.urbanmarket.sk

Urban Market 2017 (Spring Edition)
2 – 4. júna 2017
Fakulta architektúry STU
Námestie slobody 19, Bratislava
Predpredaj vstupeniek: https://bit.ly/2predpredaj_UMSpring17

Zdroj: Urban Market