Už túto sobotu pokračovanie klubovky Planet Rhythm.

Na programe je aktuálne techno o ktoré sa postará hosť Tomgraf (polovica projektu Technoakademy) a osvedčená dvojica Bari & Hasky.
Tomgraf – K elektronickej hudbe sa dostal v 90-tych rokoch kde okamžite začala jeho cesta k DJ-ingu. Najprv návštevy párty, potom nákup techniky a nakoniec samotné skúšanie na upravených tesla ramienkových gramofónoch – to chcelo veľkú odvahu. Ale vyplatilo sa dnes je to už stálica na slovenskej techno scéne, s vyberavým vkusom a precíznym mixom. Jeho set na BeeFree ktorý odohral spolu z Petofim mal obrovský ohlas a dalo im silný impulz k vzniku projektu TECHNOACADEMY.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/users/158976″ params=““ width=“ 100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

Bari – Vlastným menom Andrej Žáčik. Elektronicky plamienok v srdci mu začal tlieť niekedy od roku 2000 keď na TV VIVA sa zoznámil s reláciou Club Rotation a live prenosmi z party ako sú Loveparade, Nature One či Mayday. Jeho štýl je hlavne ovplyvnený umelcom Chrisom Liebingom. Bariho sety ponúkajú aktuálny zvuk techna, ktoré je znamenité prísnym výberom trekov, ktoré sú charakteristické svojou energickosťou, pevným beatom a rozvíjajúcou atmosférou. Tým si zachováva svoj osobitný štýl.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/tracks/60434518″ params=““ width=“ 100%“ height=“166″ iframe=“true“ /]

HaskyVlastným menom Lukáš Haško narodený v Karlových Varoch ,dnes žijúci na Slovensku. Jeho dlhoročné mapovanie techna ho posunulo od pasívneho počúvania ku technike. Jeho sety sú plné melodiky a groovy techna zo súčasným zvukom.Jeho cit pre spájanie dáva jeho setom posluchový charakter plný energie a rozvíjajúcej sa myšlienky.Rád spája známe motívy z rôznych štýlov a kombinuje ich do novej podoby.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/users/5161367″ params=““ width=“ 100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

Facebook event: https://www.facebook.com/events/572411186112424/?fref=ts
Fan page: https://www.facebook.com/pages/Algorhythm-Planet-Rhythm/224874540938302?fref=ts

Planet Rhythm
Radosť / Bratislava
18.5. 2013
Entry 3€

Zdroj: Planet Rhythm