V apríli príde do Bratislavy britský objav Ghostpoet!

Pred dvoma rokmi bol jedným z tisícov londýnskych úradníkov a hudbe sa venoval len po večeroch. Dnes je jedným z najobletovanejších nováčikov na britskej hudobnej scéne a jeho vystúpenia sú dlho dopredu beznádejne vypredané. Jedno z nich sa odohrá už onedlho aj na Slovensku – britský rapper a spevák Ghostpoet vystúpi 20. apríla v v bratislavskom Nu Spirit Clube.

Ghostpoet

Ghostpoet, vlastným menom Obaro Ejimiwe, sa pohybuje kdesi na pomedzí hiphopu a dubstepu a jeho frázovanie nevdojak pripomenie umelcov ako Faithless a Tricky. So svojím debutovým albumom Peanut Butter Blues & Melancholy Jam si vyslúžil nomináciu na prestížnu Mercury Prize a poklony zo strany slávnejších kolegov-muzikantov. Za svojho najobľúbenejšieho rappera označuje Ghostpoeta aj Mike Skinner alias The Streets.

Predpredaj vstupeniek na aprílový koncert Ghostpoeta bol už spustený, pričom prebieha výlučne prostredníctvom internetovej stránky www.orepole.sk. Prvých 100 vstupeniek sa dá kúpiť za 16 eur, neskôr bude cena stúpať.

Usporiadateľská agentúra Ore Pole priniesla do Bratislavy v minulom roku The Young Gods, Parov Stelar Band, Belleruche či Bena Westbeecha, v najbližších mesiacoch pripravuje vystúpenia interpretov ako Therapy?, We Have Band, Fanfare Ciocarlia či Shantel & Bucovina Club Orkestar.

Ghostpoet

Zdroj: Agentúra Ore Pole
Publikoval: Redakcia GREGI.NET