V Bratislave sa chystá nadupaný warm-up na elektronický Outlook festival!

Jeden z najvýznamnejších európskych festivalov zameraných na drum&bass, dubstep, bass, dub, reggae a soundsystémovú kultúru celkovo sa po roku vracia do Bratislavy.

Outlook Festival sa každoročne v septembri koná v Chorvátsku, čomu predchádzajú Launch parties po celom svete, vrátane Slovenska. V bratislavskom Nu Spirit klube je Outlook Launch Party naplánovaná na sobotu 24.mája a vystúpia na nej britské raperky Lady Leshurr a Paigey Cakey.

https://youtu.be/KIEE0OWG4gI

Lady Leshurr & Paigey Cakey sa do Bratislavy vrátia po roku od slovenskej premiéry na festivale Uprising, kde do prasknutia naplnili celý stan. Táto momentálne ostro sledovaná dámska dvojica, je jedným z najväčších objavov britskej hip-hop, grime a bass scény za posledné obdobie. Obe sú pomerne mladé, ale ich mená majú na scéne už značný cveng. Nasvedčuje o tom aj množstvo spoluprác, singlov a videí, ktoré dámy vydávajú ako na páse.

Lady Leshurr si získala viral fame aj svojími neskutočnými covermi Busta Rhymesa. Predviedla sa dokonca aj na BBC 1Extra, Kiss FM, mnohých akciách či festivaloch a medzi jej najvýznamnejšie spolupráce patria skladby s Ms Dynamite, Young O, Griminal, M.O., či Torqux.

Spoločná show týchto dvoch britských diva mcs je neskutočným zážitkom, ktorý vás čaká už tento mesiac v bratislavskom Nu Spirit Clube. Na Outlook Festival 2014 Bratislava Launch Party s nimi vystúpi rakúsky dj a producent Mad Hiaz a za domácu scénu zahrajú a vystúpia chalani z Natty Youth Soundu, teda Mc Rida Radar a dji Ass a Skandy, dj a producent Komander Ground, Bj Piggo a chalani z Ghetto Youths Sound. Lístky v predpredaji kúpite v Ticketportali alebo na stránkach usporiadateľskej agentúry www.kulturise.sk.

FB Eventhttps://www.facebook.com/events/501790959925144/

outlook_web_

Zdroj: KULTURISE