V Bratislave sa v uskutoční špeciálny pesničkársky OPEN MIC na dobrom mieste!

Spája ťa s mikrónom spev, hudobný nástroj, alebo iné umenie? Príď ukázať svoj talent na špeciálny Open Mic do bratislavských vinohradov!

Toto hudobné podujatie sa pod taktovkou Andrei Sulovskej (ALL ABOUT MUSIC) znova vracia na scénu. S organizáciou jej pomáha Emma Llure, Bibiana Lazarová, Lukáš Hornáček a Patrik Laki. Umelci, či už začínajúci, alebo profesionálni, tak majú možnosť predstaviť svoj talent na spoločnom pódiu.

Uskutoční sa v sobotu 29. júna 2024 v Bufete na dobrom mieste v čase od 14:00 – 21:00.

Podujatie Open Mic na dobrom mieste je príležitosťou pre všetkých hudobníkov a spevákov z Bratislavy a okolia, aby predviedli svoje umenie v priateľskej atmosfére vinohradov. Bez ohľadu na skúsenosti, žáner, či hudobný štýl, všetci sú vítaní ukázať svoj talent.

Na pódiu sa stretnú umelci ako kapela Inými slovami, Emma Llure, The Gambit, Lea Daniš, Bibianova, Easy now!, Bety, Myšo Mlsna, Lara Abou, Maroš, Radovan Vrak, Peter Rovňák a ďalší. Moderátormi budú Patrik Laki a Lukáš Horňáček, ktorí budú účinkujúcich po každom vystúpení spovedať v rámci svojho podcastu LuPa.

Ak sa chceš zapojiť, zaregistruj sa prostredníctvom emailu na allaboutmusicslovakia@gmail.com alebo prostredníctvom instagramu na @openmicslovakia.

Bufet na dobrom mieste bude počas celého dňa ponúkať skvelé občerstvenie a nápoje. Návštevníci si tak môžu vychutnať nelen skvelú hudbu, ale aj výborné jedlo a príjemnú letnú atmosféru. Vstup pre návštevníkov a registrácia umelcov sú bezplatné. Tešíme sa na vás!

Link na EVENT.
Instagram: @openmicslovakia

TS pripravila: Emma Llure