V klipe k Siminej skladbe „Femina“ hviezdi dvojica Sväťo Malachovský a Petra Molnárová!

Úspešná mladá speváčka a raperka Sima predstavuje nový singel „Femina“! Ako sama vraví, ukazuje sa v ňom v holej realite. Piesňou zároveň ďakuje mužom za to, že dokážu so ženami vydržať. Singel je v jej repertoári pomerne netradičný, pretože je spojením reggae s rapom, zároveň však podľa Simi najlepšie vystihuje ženu ako takú a aj preto po ňom nazvala celý svoj nový album.

K dynamickej piesni už nakrútila aj videoklip v hlavnej úlohe s hereckým párom Sväťom Malachovským a Petrou Molnárovou, ktorí sú veľkými fanúšikmi sympatickej speváčky. Vypočujte si  singel Femina a pozrite sa, ako Sväťo a Petra perfektne stvárňujú komplikovanosť vzťahov.     

Megaúspešná mladá speváčka Sima má ďalší skvelý singel, ktorý dokonale reflektuje komplikovanosť vzťahov medzi mužmi a ženami. V piesni „Femina“ si navyše tak trochu strieľa sama  zo seba.

„Vo „Femine“ opisujem seba ako ženu so všetkými nedokonalosťami a vypichuje momenty z reálneho života, myslím, každej z nás. Pieseň je do určitej miery aj poďakovaním chlapom, že to s nami vydržia,“ smeje sa Sima.

Text k piesni si tak ako vždy napísala sama, hudbu zložil Tomáš Gajlík. Táto skladba je však výrazne iná ako doterajšia Simina tvorba.

„Susedíme s penziónom, v ktorom sa skoro každú noc v lete konajú rôzne oslavy, svadby a opekačky. V jeden večer som išla vyniesť smeti a odtiaľ sa ozývalo reggae. Zdvihlo mi náladu takou rýchlosťou, že som hneď dostala nápad, že by som spojila tento žáner s muzikou, ktorú počúvam ja. Pokiaľ ide o tému, tú som mala už dlhšie v hlave, len som čakala na ten správny beat,“ dodáva Sima.

Napriek odlišnosti od jej ostatnej hudobnej produkcie, podľa tejto piesne úspešná umelkyňa nazvala celý svoj nový album „Femina“, ktorý je už pár dní v predaji. Podľa nej totiž táto skladba najlepšie vystihuje ženu ako takú. K singlu Sima nakrútila aj fantastický videoklip, v ktorom hviezdi Sväťo Malachovský so svojou partnerkou Petrou Molnárovu.

„Peťu Molnárovú poznám už dlhšie a zhodou okolností sme sa asi pred rokom stretli v nákupnom centre, kde ju sprevádzal Sväťo Malachovský. Bola som veľmi milo prekvapená tým, že obidvaja sú fanúšikmi mojich skladieb, čo mi umožnilo neskôr ich osloviť. Prvýkrát som mala možnosť spolupracovať v rámci natáčania klipu s profesionálnymi hercami a z výsledku som nadšená. Prvotný nápad, ako by mal klip vyzerať, som vymyslela ja. S pomocou Tomáša Gajlíka sme doklepli všetky detaily, no a Petra so Sväťom prišli s ďalšími skvelými nápadmi. Vlastne by som povedala, že to je tímová práca. Snažili sme sa hranými scénami dokresliť text skladby,“ uzatvára Sima.

21-ročná umelkyňa je na hudobnej scéne už známym pojmom. Jej single doslova valcujú sociálne siete, na youtube dosahuj hranice niekoľkých miliónov pozretí. Video „Femina“ si môžete pozrieť tu: https://www.youtube.com/watch?v=q26TN-PsL_w

Singel je súčasťou Siminho albumu „Femina“ v rebelsko-ženskom podaní z pohľadu 21-ročnej ženy.

Zdroj: TS