V októbri zájdite do Paláca Akropolis na Ghettofunkovou párty BANG!

10. 10. 2014 v legendárním Paláci Akropolis na Žižkově návštěvníkům předají energii nejlepší tuzemští Ghetto Funk Djs pod hlavičkou labelu Nutz Recor. Vystoupí hudebně progresivní DJ Cut Dem, energický Mr. Funky Machine, živí muzikanti a další členové Nutz Records posádky!

Pravidelná klubová noc Bang! vystupuje z šedi podzimu a přináší návštěvníkům atmosféru uvolněné letní žhavé taneční párty. Vstup je 60 Kč. Doražte ve 22:00!

Členové známé pražské Ghettofunkové Bang! Crew ve vystoupeních spojují DJs a živé instrumentalisty a posouvají atmosféru večera do energií nabité párty s unikátními mixy a performací. O dobrou náladu publika se postarají Mr. Funky Machine spolu s kytarovým virtuosem Igorem Ochepovským, DJ Cut Dem, ill Pepson, ill Rick, Dj Domie a glitchhopový projekt Gonzo & Duke.

Cut Dem 

Cut Dem je umělec původem ze Sarajeva a od roku 1992 žijící v Praze. Dj-ingu a hudební produkci se věnuje již od roku 1995, kdy stál u zrodu české hip hopové scény. Jeho osobitý styl a rychlé scratche jej dostali v roce 2000 až do finále hiphopové soutěže „Technics DMC Dj Championship cz/sk“. Protože silnou vlastností tohoto umělce je progrese, začal spolupracovat s B-boys a různými rapery na vydáním hiphop funkového mixtape „Cut Tru Mass“ (2001), který se stal kultovní nahrávkou pro mnoho B-boys a tehdy začínajících DJs po celé Evropě. V roce 2005 natočil progresivní první českým grime-ový mixtape „Until that day“ ve spolupráci s „MC Major“ (Soul2Soul) a Doom-manem, který vyústil v živé vystoupení v Praze ve velké hale.

Na poli hip-hopu se Cut Dem dále podepsal pod mixtape „Cut The Boom Bap“ (2004) a v roce 2008 produkoval, hostoval a vystoupil v klipu tracku „ K aždý dom a pozná“ , který je z desky “Poslední dobrman” od legendy slovenského rapu Čistychova. Klip získal během pár měsíců sledovanost 1 milión diváků a potvrdil nejen Cut Demův hudební talent, ale i talent pro produkování hitovek nejen do klubů.

V roce 2006 zahájil Cut Dem Tour po Jižní Evropě a navšítil státy Řecko, Chorvatsko, Bosnia a Hercegovina, Černá hora, podíval se i mimo Evropu například do Abu Dabí.

V Čechách se v současné době věnuje hlavně rezidentování v různých velkých klubech v Praze (Roxy, Radost,Palác Akropolis – první ghetto funková noc v České republice- BANG!, Žluté lázně).

V roce 2014 přechází Cut Dem pod hlavičku labelu Nutz Records, kde začal připravovat svoji první dlouhohrající desku. Hudební svět se tak může těšit na čerstvou směs Ghetto Funku, Hiphopu, či Trapu.

Mr. Funky Machine

Svou hudební historii začal psát už v ranných letech tohoto století, kdy se stal spoluzakladatelem legendarní acidhouseové formace Los Fishos Acidos. Během dalších let se podílel na produkování hudby různých žánrů, které spojovala jedna filosofie – a to je pobavit lidi.

Díky svému citu pro okamžik dokáže Mr. Funky Machine zasáhnout publikum a dostat ho do varu. To mohla ovšem již poznat většina pražského publika, protože vystoupil ve všech známých větších klubech jako je Roxy, Yes Club, Žluté lázně, Mecca, Radost, v současné době je také rezidentem Paláce Akropolis.

Mr. Funky Machine není vyhraněný DJ, ale protože vždy pouští nebo produkuje positivní muziku, jeho hudební vývoj se dá shrnout do acid houseových počátků, přes funk až po dnešní Ghetto funk, který získává stále větší podporu ve světě, ale i u nás.

Vystoupení přináší nejen mixování muziky, ale hlavně hraní v kombinaci se živými nástroji, jako jsou kytara, bongy, saxofon a další. Propojení živé muziky s elektronickou pak vyústí v absolutní ghetto funkovou noc, která zůstává návštěvníkům dlouho v krvi.

V roce 2014 je jedním z prvních DJs, kteří přešli do bookingu Nutz Records.

BANG!
10. 10. 2014, 22:00
Palác Akropolis
Vstup 60 Kč
Mr. Funky Machine
Cut Dem
Domie
ill Pepson ill Rick
Gonzo & Duke

Oficiální stránky klubové noci BANG!: https://www.facebook.com/ghettonight
Oficiální stránky Paláce Akropolis: www.palacakropolis.cz

Bang_101014_AKROPOLIS

Zdroj: Nutz Records