V piatok 13. prebehne cez Štúrovú ulicu Yanko Kral, Dalyb a Laci Strike!

Piatok trinásť, pán boh pri nás! Všetci poverčiví aj nepoverčiví sa stretnú v bratislavskom Nu Spirit Clube na rezidentnej noci Yanka Krala už tento Piatok 13teho, ktorý sa bude niesť v znamení aktuálneho bass soundu, hip-hopu a UK garage.

Na main stagei sa predstaví aktuálne najžiadanejší zástupca slovenských dancehall DJov Selecta Cifiman, ktorý si za posledný rok získal uznanie hraním pre legendárnych Onyx na festivale Uprising. Farby štyroch elementov bude hájiť zakladateľ Street Dance Academy Laci Strike, ktorý svoje dvadsaťročné pôsobenie na doskách taví do veľmi kvalitných tanečných setov. Zatvárací ceremoniál bude mať na starosti inovátorský rezident Magálová. Ten začínal v dnes už nefungujúcom rádiu Ragtime a právom patrí medzi partymakerov, pri ktorých sa dosýta vytancujete so Shazamom v rukách!

yankokral

V basemente bude aj tentokrát horúco, kedže sa za DJský pult postaví dvorný producent a DJ košickej Haha Crew, DJ Dalyb. Jeho talent a schopnosť mixovať aktuálny zvuk hip-hopu s golden erou ste mohli počuť snáď na každej zásadnej akcii v Československu. Polámané beaty, rovné hity a nečakané zvraty, to je jedna polovica EMONOIZBOYZ za mixom. Emilee je DJ a producent, ktorého cieľom je baviť aj vzdelávať publikum. DJskú lekciu na záver si pre teba pripraví aj náš rezident Yanko Kral, vďaka ktorému sa nebudeš vedieť odtrhnúť od parketu!

lacistrike

EVENT:
https://www.fb.com/events/581965045287863/

ENTRY:
20:00 – 23:00 3€ + happy hours
23:00 – 03:00 6€
03:00 – 06:00 3€

web

Zdroj: Nu Spirit Club & Bar