V piatok sa koná Reggae Callin‘ v Klube Dole. Vystúpi Danny Ranks!

Oheň v srdci a hudba v tele, reggae nás opäť ovládne! Už tento piatok 16.10. do Bratislavy pricestuje MC a spevák Danny Ranks, ktorý patrí medzi to najlepšie z rakúskej reggae scény. Z domácej sa za mixpultom v Klube Dole budú striedať Fadda Ekop, Pokyman a Simple Sample. Pripravte sa na celonočnú jazdu žánrami ako reggae, dancehall, dub či roots.

Danny Ranks je reggae spevák z Viedne, ktorý sa v reggae biznise pohybuje už od roku 2002, kedy spolu s Mr.Highhead založil formáciu Raggamaffia. Odvtedy sa stal jedným z najžiadanejších a najviac kocertujúcich reggae umelcov doma, aj vo všetkých nemecky hovoriacich krajinách.

danny-ranks-504-c.png

V Raggamaffii pôsobil až do 2006-teho, kedy sa rozhodol začať sólo kariéru. Dva roky na to už nahrával na Jamajke pod labelom Ambassajah Records prvý hudobný projekt “Ambassajah Showcase“, na ktorom sa po jeho boku objavilo mnoho rakúskych aj jamajských artistov. V roku 2012 sa rozbehol aj na vychytaných európskych produkciách, počnúc “The World Is Yours“ na Reggaeville riddime. O rok pokračoval s “Babylon City“ na Reggae Jam Riddime a tiež aj s “Burn Dem Down“ na Majestic Riddime od Batelier Records. Minulý rok fanúšikov potešil aj svojim debutovým albumom Deyah, trackom “Life Is Great“ alebo hitom “Pull It Up Selecta“, ktorým vzdal holt celej reggae scéne. Najnovšie ho počuť na novom Pinneapple Kush Riddime z dielne českých Flavour Production so skladbou “I Couldn´t Resist It“.

Reggae Callin‘ party začína v piatok o 22:00 a vrámci pestrého programu sa pripravte na tradičný polnočný Dancehall battle o trička a iné ceny. Ak sa chceš zapojiť do súťaže o lístky na tento bashment, klikaj na fanpage Reggae Callin‘ na FB. V piatok sa ide Dole!

FB Event Reggae Callin‘: https://www.facebook.com/events/811068132324291/
Reggae Callin‘ fanpage: https://www.facebook.com/ReggaeCallin

reggae-callin-danny-ranks-16-10-2015-POSTER

Zdroj: KULTURISE