V Piešťanoch sa stretnú nadšenci moto-adrenalínu na Dni motorkárov!

Motorkári pozor! Chystá sa už druhý ročník Dňa motorkárov v Piešťanoch. Okrem kaskadérskej MOTO TV show a Majstrovstiev Slovenska v šprinte motocyklov, čakajú návštevníkov ukážky zásahov záchranných zložiek, predvádzacie jazdy prestížnych motocyklových značiek, kvalifikácia na Majstrovská Slovenska v stuntridingu , či štvorkolková show Richarda Mošnu. To všetko s rockovým hudobným sprievodom. Zahrá bývalý gitarista Uriah Heep Ken Hensley, Žlutý Pes, Poison Candy aj Polemic. Deň motorkárov si môžete užiť 21. mája na Letisku Piešťany!

Nadšenci motošportu sa majú na čo tešiť. Blíži sa druhý ročník Dňa motorkárov v Piešťanoch.

„Tak ako vlani, ani tentoraz nebudú chýbať rôzne atrakcie, krásne ženy v kombinézach a poriadna rocková muzika, ktorá k takémuto podujatiu patrí. Keďže vieme, že motorkári sú len navonok drsňáci, no vo vnútri majú dobré srdcia a často sú veľmi rodinne založení, vychádzame im v ústrety. Pripravili sme ohradené zóny, kde sa môžu na mini motorkách premávať už 10-ročné deti,“ vraví organizátor podujatia Dušan Drobný.

2

Súčasťou Dňa motorkárov bude kaskadérska MOTO TV show, Majstrovstvá Slovenska v šprinte motocyklov, ukážky zásahov záchranných zložiek a predvádzacie jazdy prestížnych motocyklových značiek.

„Samozrejme, nebude chýbať ani adekvátna hudobná produkcia. Čo by to bolo za motorkárske podujatie bez  rockovej hudby? Podarilo sa nám dohodnúť koncerty bývalého gitaristu Uriah Heep Kena Hensleyho, skupiny Žlutý Pes, Poison Candy aj Polemic. Tí, čo bolo vlani vedia, že atmosféra je nezabudnuteľná, “ dodáva Dušan Drobný.

Ken_Hensley_1

Na akcii bude aj kvalifikácia na Majstrovská Slovenska v stuntridingu, čo je kaskadérske jazdenie na motorke. Tento rok sa tam stretne výber tých najlepších kaskadérov zo Slovenska, ktorí budú proti sebe súťažiť na kvalifikáciu na majstrovstvá Slovenskej republiky v jednotlivých disciplínach – napríklad v jazde po zadnom kolese, či jazde po prednom kolese, ktoré sa volá driftovanie.

Dňom motorkárov ožije piešťanské letisko už 21. mája. Tešia sa aj účinkujúci.

poison candy

„Na motorkárskych akciách hrávame veľmi radi, vždy je to dobrá zábava. Cítime okamžitú odozvu publika a aj my sami sa tam dobre bavíme,“ uzatvára Ondřej Hejma zo skupiny Žlutý pes.

Deň motorkárov sa na Letisku Piešťany uskutočnil vlani po prvý raz a zaznamenal veľký ohlas. Na tohtoročné podujatie sa dajú vstupenky zakúpiť za zvýhodnenú cenu v sieti predpredaj.sk a ticketportal.sk. Stoja 6 eur, pričom priamo na mieste budú o 2 eurá drahšie.

3

Zdroj: PROPAGANDA HOUSE