VANESSA MAE SE PO 10 ROKOCH VRÁTI DO BRATISLAVY. PRÍDE AJ S KAPELOU A 40-ČLENNÝM ČESKÝM SYMFONICKÝM ORCHESTROM!

Jedna z päťdesiatich najkrajších ľudí planéty, najbohatšia britská mladá umelkyňa či lyžiarka, ktorá sa neúspešne snažila prebojovať na Olympiádu. To je husľová virtuózka Vanessa Mae, ktorá sa po dlhých desiatich rokoch vráti do Bratislavy. Na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu vystúpi v piatok 11. mája 2017. Okrem kapely zloženej z bubeníka, dvoch gitaristov, klaviristu či perkusionistu, ju bude doprevádzať aj 40 českých hudobníkov z Bohemian Symphony Orchestra Prague (BSOP) vrátane vokalistov.

Spoločne zahrajú najznámejšie hity z albumu Choreography a zároveň aj prierez toho najlepšieho z jej tvorby, ktorú pokryla posledná výberovka Platinum Collection. Hudobný dojem ešte umocní vizuálna show, na ktorej sa huslistka sama podieľa.
Podujatie je od 5.9.2016 09:00 do 7.9.2016 09:00, len v ponuke prednostného predaja vstupeniek určeného pre klientov telekomunikačného operátora O2 Slovakia, s.r.o. V prednostnom predaji je možné zakúpiť maximálne 2 vstupenky na jeden kód. Po uplynutí doby predmetného prednostného predaja budú vstupenky sprístupnené na predaj širokej verejnosti v sieti Ticketportal.sk
„Vždy chcem ukázať, čo všetko na husliach dokážem. Do Bratislavy priveziem svoje obľúbené kúsky z minulosti, ale aj niekoľko piesní, ktoré hrám len pri vzácnych príležitostiach. Teším sa na spoluprácu s českými hudobníkmi. Odporúčam, aby ste sa sústredili aj na ich sóla, pretože za to vážne stoja,“ hovorí Vanessa Mae, ktorá je známa aj tým, že počas koncertov chodí hrať sóla medzi divákov.
Svojimi fúziami klasickej a populárnej hudby oslňuje publikum na celom svete. Vďaka nesmiernej popularite predala viac ako 10 miliónov albumov vo viac ako 100 krajinách sveta. Už v desiatich rokoch vystupovala Vanessa s Londýnskou filharmóniou. Od šestnástich strieda štýly a žánre, ako jej napadne a ponúka ich s nevinným úsmevom na tvári. Vďaka Vanesse Mae mohli milióny fanúšikov MTV objaviť napr. Bachove fugy.   Mae, ktorú prestížny časopis People zaradil medzi päťdesiatku najkrajších ľudí sveta, patrí k najúspešnejším britským umelcom, ale venuje sa aj športu. Ako lyžiarka reprezentovala Thajsko na Olympijských hrách v Soči.
Vstupenky na bratislavský koncert Vanessy Mae od 7.9. ponúka Ticketportal.sk od 29,90 EUR až po 91,90 EUR (priamo do prvých radov).
Predpredaj:  Ticketportal.sk
Web usporiadteľa: www.iime.co.uk
VMBA
Zdroj:II&ME