Varovný výstrel od Crouch.

Počet hardcore a metalcore kapiel na českej a slovenskej hudobnej scéne neustále rastie, aj keď si ľudia často hovoria, že je to všetko na to isté kopyto, zjaví sa skupina ako Crouch a všetkých totálne zomelie.

Táto Vyškovská partia, zložená z borcov, ktorí pôsobili v kapelách ako Pigsty, Hellstrike alebo Fithyminds mastia svoj hardcore totálne nekompromisne. V tomto roku vydali Crouch svoju debutovú dosku s názvom Warning Shot, a ak teraz Crouch pália výstražnými nábojmi tak môžeme byť naozaj zvedaví, čo bude nasledovať, až začnú páliť ostrými.

Crouch je hardcore kapela založená v roku 2010 vo Vyškove v zostave  Bormann (Pigsty, KurF7) zpěv , na gitaru  Žofrák (ex-Moral Insanity, Cock-Tail), na basgitaru Loki (ex-The Breed, ex-Hellstrike) a na bicie nástroje Alice (ex-Saars, ex-Hellstrike). V nasledujúcom roku je v tejto zostave nahrané demo o troch skladbách vo vyškovskom štúdiu Davos a odohraných niekoľko koncertov. Kapela prešla personálnou obmenou, jej súčasné zloženie je Bormann na gitare a vokály, Loki na  basgitare a vokály, Mates na pozícii druhého gitaristu  a Kršák za bicími nástrojmi. V roku 2014 kapela vyráža na koncertné pódia s novým materiálom a na prelomu jari a leta vydáva vo vyškovskom štúdiu Davos debutovú dosku Warning Shot. S vokálmi pomohli priatelia z kapiel Hellstrike, Filthy Minds a Dark Gamballe.

https://www.facebook.com/pages/Crouch/126807464051568?fref=ts
https://bandzone.cz/crouch

 

Zdroj: