Veľké hity na Veľkú noc!

Vo štvrtok, 13.4., pred predĺženým veľkonočným víkendom, ešte skôr než sa vyberieš vyšibať babku, si pre teba dnb.sk presentz v Subclube pripravilo unikátnu tancovačku. 

Predstav si večer, kde po každom premixe zvoláš: „to je tá moja, to poznám!“ :). Predstav si, že ti každý z DJov v Greatest Hits lineupe bez zbytočnej vaty namieša len to najlepšie, čo drum and bass svetu dal. Dji dostali neľahkú úlohu, zostaviť exkluzívny výber reprezentujúci určité obdobie drum and bassovej histórie, či súčastnosti. 

Otec zakladateľ, skutočný pamätník a milovník drum and bassu (ešte než to bolo cool) – Galagha svoj set nazval „Before they were stars“ (skôr ako z nich boli hviezdy). Namieša nám prelomové tracky od ľudí, ktorých mená dnes pozná úplne každý fanúšik zlomeného beatu. 

Lixx, skvelý dj a moderátor, majiteľ jednej z najväčších zbierok drum and bassu široko ďaleko, si s nami zaspomína ako znel v rokoch 2005 – 2010, kedy tanečné parkety po celom svete dobili mená ako Matrix & Futurebound, Dany Byrd, Brookes Brothers, Concord Dawn… 

Kubom sa v čase presunieme ešte o niečo hlbšie do minulosti, do rokov hardstepu a techstepu (1999 – 2005), ktoré položili základy dnes tak obľúbenému neurofunku. Pamätáte si ešte na najväčšie hity od Stakka & Skynet, Bad Company, Ed Rush & Optical, či Konflict? :).

Nesmie chýbať ani to najlepšie z liquidfunku v podaní Matisa a najväčšie vypaľovačky súčastnosti si preberieme s Huspim. Vizuál, parádny stage a projekciu má na starosti NoisvizioN crew. 

Vydaj sa s nami na nostalgickú cestu históriou zlomeného beatu od jeho zrodu až po súčasanosť. Vstup: 5 € do 23:00. Potom o euro viac a po 03:00 hod. klesne cena vstupného na 3 €.

Viac info o akcii a súťaže o voľné vstupy nájdeš na facebookovej stránke akcie. 

Všetci ste srdečne vítaní.
Tešíme sa na vás!    

 

Zdroj: Dnb.sk