VELKÝ DRUM’N’BASS VÍKEND VE STORM CLUBU!

Storm Club se loučí s prázdninami v rytmu DNB. V pátek se můžete těšit na druhé pokračování úspěšné akce URBAN SCALP – F★CK OFF SCHOOL, kde jako hlavní headlineři vystoupí angličtí producenti Document One a slovenská star B-Complex. Sobotní večer rozjedou česká jména jako je X.Morph, Dave Trumpeteer a spoustu dalších DJs.

PÁTEK 2.9.2016

Doražte se rozloučit s prázdninami do klubu Storm, který se otřese v základech díky headlinerům  Document One (Technique Recordings, UK) & B-Complex (Hospital Records, SK).

document one

Document One tvoří producenti Matt King a Joe Froud, kteří jsou významnými osobnostmi na poli britského dnb. Jejich hudba je harmonická, melodická a baví i posluchače netknuté elektronickou taneční hudbou. O tom svědčí i široký záběr jejich spoluprací – v remixech najdete jména jako Moby, Professor Green, Connor Maynard, ale i heavy metalové kapely jako je Rob Zombie. Od roku 2010 hráli live ve více než 28 zemích světa, díky čemuž mají obrovskou sledovanost i na sociálních sítích.

B-complex jistě znáte pro její pecku Beautiful Lies, která vyšla roku 2008. Od té doby Matia hrála snad v celé Evropě a přišla s dalšími známými tracky jako je Rolling with The Punches nebo Three Dots. Dnes je stálicí dnb scény, a to nejen na Slovensku.

Z české scény nastoupí interpreti Bifidus Aktif (Let It Roll) a Urban Scalp Djs NEURO:LAB, TOD, Fourseason a STUX.

Vstup: Přeprodej za 150 Kč, na místě 200 Kč. Více informací o akci ve na webových stránkách klubu Storm nebo na Facebooku

SOBOTA 3.9.2016

V sobotu proběhne první díl Mind up Session. A že je na co se těšit!

x-morph

Do klubu zavítá mimo jiné brněnská legenda X.Morph [Redrum, Drumandbass.cz]. X.Morph se DJingu věnuje od roku 1999 a je tak jedním z technicky nejzdatnějších DJů dnb scény, o čemž svědčí i jeho vítězství slovenské soutěže o nejlepšího dnb DJe  „Jim Beam Wanted d’n’b DJ 2003”. Jeho sety jsou svižné, zábavné a vyvážené a objíždí s nimi snad všechny větší open airy a kluby v ČR a SR.

Dále zahrají: Dave Trumpeteer [Universal Swing Brothers], Saym [Southern Vison], Masto Crew [Lesi, Tonc, Junger, Mc Jílec], The Hybrids [M.N.D. & iLL Minded Mc], Zakilo [Poisonapple], Crespo  a Mouzl [Southern Vison], který zde dnes slaví narozeniny!

Vstup: 50 Kč do 22:00, 90 Kč poté. Více informací o akci na FB události.
urban_scalp

Zdroj: Storm Club Prague