Veľký úspech slovenského DJ-a a producenta: Na hlavnom stagi Tomorrowlandu vystúpil Mairee!

MAIREE si plní ďalšie sny a to v najväčšom raji pre DJ-ov, priamo na Tomorrowlande! Vlastným menom Miroslav Svaty je producent, skladateľ a Dj, ktorý so svojou latino skladbou “PAPAPA” pred 6 rokmi rozvíril slovenský youtube a dnes má vyše 16 miliónov videní.  Mairee bol prvým slovenským DJ-om, ktorému sa podarilo vypredať bratislavskú Incheba Expo Arénu. Už so skladbou s legendárnym Benny Benassim a duom Dubdogz  avízoval, že tentokrát Tomorrowland bude pre neho obrovský míľnik, ale to, že týždeň pred svojim oficiálnym vystúpením ho pozve na hlavné pódium obrovská hviezda a predstavia spoločný song bolo prekvapením do včerajšieho večera pre všetkých.

Mairee so skladbou “La Musica”  za ktorou sú veľké mená ako Benny Benassi, známy aj svojim slávnym remixom “Satisfaction” , duo Dubdogz či hudobná spoločnosť Ultra Records, ktorá vyprodukovala aj slávny hit “Pedro” oznámil, aké bude jeho leto 2024 mimo Slovenska. A ten najväčší zážitok zažil Mairee tento víkend na legendárnom Tomorrowlande, na ktorom vystúpili hviezdy ako Martin Garrix, Hardwell,  svetové hviezdy ako Tiesto, Dimitri Vegas & Like Mike, Steve Aoki, Timmy Trumpet, či dedička najznámejšieho hotelového impéria Paris Hilton. Na obľúbenom belgickom festivale Tomorrowland sa nečakane objavil aj náš slovenský DJ Mairee, ktorého na hlavné pódium pozvala legendárna belgická DJ-ka MATTN / Anouk MATTN (@mattnworld) • Fotky a videá na Instagrame /. Svoj spoločný remix “Girls Wanna Have Fun” , ktorý vychádza už tento piatok, tak odpremiérovali pred viac ako 100-tisíc ľuďmi.

“Tomorrowland Mainstage s @mattnworld ❤️ . Stále snívam alebo sa to naozaj deje v roku 2024? ✨ Naozaj nedokážem opísať všetky tie neuveriteľné pocity, emócie a zimomriavky, ktoré momentálne dostávam, ale čo vám musím povedať ako prvé, je, že nikdy nezabudnem na vás všetkých, ktorí mi pomohli byť tu VEĽKÉ VEĽKÉ ĎAKUJEM a… Milí ľudia zajtrajška, nezabudnite, že budúcu nedeľu si môžete vychutnať plnú show MAIREE ONLY na Tomorrowlande”, vyjadril sa na svojej sociálnej sieti dojatý Dj a producent.

Screenshot

Najväčší festival elektronickej hudby trvá dva víkend slovenský DJ vystúpi oficiálne na Tomorrowlande už túto nedeľu 28.7., na HOUSE OF FORTUNE BY JBL. Mairee je hrdým zástupcom slovenskej hudobnej scény a jeho prínos do sveta elektronickej hudby je neoceniteľný, o čom svedčia aj reakcie z najprestížnejšieho elektronického festivalu na svete a jeho svetové spolupráce. 

Screenshot

DJ Mag Top 100 DJs 2022: ďalších 50 | DJ Mag
https://youtu.be/UZ0L-DS-N4g?si=vBBonvQZmOZ0a3Nk
https://www.instagram.com/mairee.dj/
KREA production (@krea.production) • Fotky a videá na Instagrame
https://www.facebook.com/Mairee.Official
https://open.spotify.com/artist/0e3qT2AqBNTqmo0d5OMzd6?si=iutA9vZFQWKHIRXpyYZ2XQ
http://www.shop.mairee.dj

Screenshot

TS: PR/BRAND MANAŽÉR JANA TRELLOVÁ, KREA PRODUCTION
FOTO – Tomorrowland