Vianočné Hopčip s La3nos & Rodinou!

Už túto sobotu privíta bratislavský KC Dunaj kapelu La3no Cubano so svojou rodinou. Je už dobrou tradíciou, že táto multižánrová skupina oslavuje vianočné sviatky aj s ľuďmi, ktorí majú radi spojenie dobrej hudby s vianočnou atmosférou.

Aj tento krát si pozvala kapela exkluzívnych hostí. Pod tajomnou prezývkou Gonsofus sa skrýva americký hudobník Saša Mamaev, ktorému natoľko očarila atmosféra staro novej Bratislavy, že sa tu rozhodol usadiť. Vo svojom one man projekte predstaví fúziu džezu, funky, reggae a rockových beatov. Česká kapela Rombaaa má pripravený zaujímavý mix balkánskych, cigánskych a moravských pesničiek.

Ako poslední sa predstavia hostitelia tohto večera – La3no Cubano s gypsy world music s funky nádychom a následným rytmickým tanečným výdychom. O after párty sa postará DJ Duoconi s balkánskym etno world music setom, ktorý potrvá do neskorých ranných hodín.

Zhrnutie koncertného roku La3no Cubano

La3no Cubano je koncertnou skupinou, ktorá svojím kozmopolitným prístupom hrá na rôznych zaujímavých miestach. V lete sa im podaril hudobný trip po Európe a zahrali si na prestížnych festivaloch v Nemecku, Dánsku či Taliansku. Po letnom koncertnom osviežení v európskych metropolách uzatvorí La3no Cubano aj zimnú sezónu. Práve hudobnú zimu začali na prestížnych Bratislavských jazzových dňoch, kde ich hudobné umenie a zmysel pre tanečnú invenčnosť ocenili aj džezoví fajnšmekri. Prednedávnom odohrali horko krvný koncert v klube Bateliér , kde sa predstavili vo výbornej forme. Už túto sobotu (22.12.2012) ich budete môcť vidieť a počuť posledný krát v tomto kalendárnom roku.

Vianočné Hopčip La3nos and Rodinou
La3no Cubano; Rooombaaaa, Gonsofus, DJ Duoconi
22.12.2012 – od 20:00 – KC Dunaj – Bratislava
vstup: 5 eur

Zdroj: Music Press Production