Vivaldianno v Ostave hlási vypredané!

Vivaldianno slávi ďalší úspech – pridáva popoludňajší koncert v ostravskej hale Gong od 16:30.

Ostrava k našej veľkej radosti hlási vypredané. Projekt Michala Dovřáka a Jaroslava Svěceného –  Vivaldianno si pripisuje ďalší úspech pred začiatkom turné.

Séria koncertov nabaľuje každý týždeň ďalšie koncerty, pribúdajú nové termíny a mestá. Tento koncert novej generácie nesklame svojich fanúšikov a pre veľký záujem pridáva popoludňajší koncert v ostravskej multifunkčnej aule Gong v ten istý deň (6. 6. 2015) od 16:30.

[vimeo]https://vimeo.com/112878824[/vimeo]

Diváci v Ostrave sa môžu tešiť na špeciálnych hostí akými sú – famózna violoncellistka Tina Guo (USA), ktorá si zahrala okrem iného po boku Foo Fighters, Petra Gabriela, Hansa Zimmera či Stevieho Wondra a Li Chuan Yun (CHN) –  geniálny čínsky huslista. Za českých umelcov – huslistka Julie Svěcená. Ostravská rodáčka, violoncellistka Terézia Kovalová, gitaristi Jiří Janouch a Michal Pelant a predovšetkým skvelé Heroldovo kvarteto.

„Pre veľký záujem pridávame v ostravskej hale Gong popoludňajší koncert. Samozrejme, bude to náročné, ale máme z toho veľkú radosť“, komentuje Michal Dvořák, autor projektu.

[vimeo]https://vimeo.com/112880727[/vimeo]

Predpredaj bude zahájený v priebehu niekoľkých dní v sieti Ticketportal.

Projekt Vivaldianno, ktorý samotných tvorcov od počiatku neprestáva prekvapovať vrelosťou ohlasov publika, vo svojej najnovšej, tretej vývojovej fáze vystrelil k strmému letu. Projekt s podtitulom Mesto Zrkadiel má ambície veľkolepej medzinárodnej koncertnej show s hráčmi svetovej elity, s modernou animáciou a projekciou , s tancom a hovoreným slovom, s tým všetkým v službách trochu mrazivého príbehu o nádejach a stratách barokového génia Antonia Vivaldiho.

[vimeo]https://vimeo.com/112880620[/vimeo]

Príbeh alebo libreto, napísal Tomáš Belko, s ktorým Michal Dvořák spolupracoval už v minulosti.

Napríklad na piesniach skupiny Lucie – „Noc“, „Pod měděným nebem“ a na librete k muzikálu „Větší než malé množství lásky“.

Autor celého projektu, Michal Dvořák o ňom hovorí: „Vivaldianno – Mesto zrkadiel, je svojim spracovaním, obsadením, dvojročnou prípravou, investíciami a predovšetkým skvelým realizačným týmom splnením môjho hudobného sna. Dúfam, že sa i plánované zahraničné kocnerty v Európe, Ázii a Amerike stretnú s takým úspechom ako u domáceho publika“.

VIVALDIANNO: https://www.vivaldianno.cz/

Vivaldianno

Zdroj: Kangaroo Production s.r.o.