VRABČÁK 2015: Divokej Bill a viac priestore pre fanúšikov!

Do Moravského Krumlova přijede Divokej Bill. A bude to letos jediný koncert této oblíbené kapely na jižní Moravě. Návštěvníci se mohou těšit také na UDG, Alkehol, ZakázanÝovoce, Prague Conspiracy, X-CORE, Donaha a Rockefellas. Festival bude moderovat zpěvák skupiny Argema Jarda Hnilica.

VRABČÁK V NOVÉM KABÁTKU

Dnes jsme po pěti letech fungování spustili nový web s úplně novým grafickým rukopisem (www.vrabcakfest.cz), který mu propůjčila ilustrátorka Veronika Biskupová z hudebně-výtvarné skupiny Sami za sebe (samizasebe.wordpress.com).

VSTUPENKY ON-LINE A ZA 250,-

Pokračujeme také ve zlepšování dostupnosti pro hudební fanoušky, a proto jsme letos spustili on-line předprodej přes systém Ticketstream. Vstupenky bude možné koupit v předprodeji také v informačním centru ve Znojmě a v Moravském Krumlově a v síti poboček Ticketstream (přehled na webu).

Cena vstupenky v předprodeji je 250 Kč, letos jsme připravili také speciální cenový balíček – při koupi 4 vstupenek je cena 900 Kč (platí pouze v TIC Moravský Krumlov a TIC Znojmo). Na místě pořídíte lístek za 350 Kč. Děti do 12 let mají v doprovodu rodičů vstup zdarma. Předprodej začne v polovině března.

VÍCE PROSTORU V ZÁMECKÉ ZAHRADĚ

Moravskokrumlovský zámek stále žije. Letos se Vrabčák odehraje v prostorách zámecké zahrady v Moravském Krumlově. K přesunu nás vedl omezený prostor ve Vrabčím hájku, který se postupně projevoval s nárůstem počtu návštěvníků. Dalším důvodem je také nutnost postavit větší podium s výkonnější hudební aparaturou, abychom zajistili ten nejlepší hudebně-zvukový zážitek. Návštěvníci určitě ocení členitý terén zahrady a možnost využít stínu pod stromy v případě horkého počasí. V rámci areálu připravujeme také vylepšený dětský koutek, tradiční zábavu s Coolnou a další zpestření. Přesun akce určitě přispěje i k oživení zámeckého areálu v duchu vize města s názvem Zámek žije.

Přehled účinkujících na festivalu Vrabčák 2015: Divokej Bill, UDG, Alkehol, ZakázanÝovoce, Prague Conspiracy, X-CORE, Donaha, Rockefellas.

Podrobnosti na www.vrabcakfest.cz.

vrabcak-letak-web

Zdroj: VRABČÁK 2015