Všetko je tak, ako má byť, teší sa v singli Michaella!

Speváčka Michaella pokračuje v tradícií letných singlov. Po hite Chcem letieť prichádza so skladbou Všetko je tak, ako má byť. Autorom hudby je Vlado „Randy“ Gnepa a textár Jozef Husovský rozohral príbeh o mužovi, v ktorom sa ukrýva priateľ, milenec a manžel.

Napriek pokušeniam „parfumov a hviezd“ na pozadí letnej atmosféry stojí Michaella nohami na zemi a pokiaľ sa predsa len rozhodne vo svojej fantázii vzlietnuť, ostáva verná overeným krídlam. „Ak je vo vzťahu všetko tak, ako má byť, človek nepotrebuje hľadať niečo, čo má doma. Hoci je tento singel letný a v texte sa objavujú ľahké letné symboly, v refréne sa vyznávam mužovi, ktorého mám po svojom boku. Zároveň vo verši „hàbou smiechu dýcha celý byt“ narážam na to, že už sme traja,“ usmievala sa Michaella, ktorej syn Denyell bol tiež členom tímu a za mikrofónom okamžite potvrdil, že hudbu nosí v sebe.

Michealla

Skladba Všetko je tak, ako má byť sa nesie na nespochybniteľnej pozitívnej vlne s tým, že energiu jej Vlado „Randy“ Gnepa vtlačil dominantnými gitarovými riffmi. „Vždy sa snažíme, aby každá pesnička bola iná. Teraz sme sa rozhodli pre gitary a i keď sa v štúdiu občas stane, že zmeníme prvý koncept, celý čas sme sa držali pôvodnej Randyho predstavy, lebo od prvej chvíle sme mali pocit, že toto je ten pravý zvuk,“ zdôraznila speváčka.

Michaella

Michaella sa rozhodla nafotiť k singlu aj novú sériu fotografií. Spolu s fotografom Jaroslavom SOHE Suchárom si privstali, aby na Domaši stihli východ slnka, ktorý sa nakoniec nekonal, preto museli improvizovať. „Našou predstavou bolo fotiť na móle pri východe slnka. Z toho dôvodu sme na Domašu prišli o štvrtej ráno, no mólo, ktoré sme našli, nám kvôli nízkej hladine vody nevyhovovalo. Čo však bolo dôležitejšie, pre hmlu sme si neužili ani východ slnka. Hoci sme si privstali, fotili sme až o pol ôsmej, ale myslím si, že to stálo za to a fotografie sa naozaj vydarili,“ pridala pikošku zo zákulisia Michaella.

Skladbu si môžete vypočuť tu.

Zdroj: GRAND STUDIO, s.r.o.
Foto: Jaroslav SOHE Suchár
Publikoval: Redakcia GREGI.NET