Všetky cesty fanúšikov kvalitnej hudby povedú už zajtra na RIPFEST!

Rok sa s rokom stretol, opäť je krásne slnečno a meteo predpoveď na zajtra vo Veľkých Ripňanoch sľubuje, že aj počasie nám bude priať.

Organizátori dnes už tradičného festival odohrávajúceho sa na futbalovom ihrisku vo Veľkých Ripňanoch 19.7.2014 sľubujú extra dávku kvalitnej hudby.

Na úvod sa predstavia ako prví chlapci z rockovej kapely Ranná nevoľnosť, pochádzajúci z Nitry. Chlapci nedávno natočili videoklip na pieseň “Z oblakov”. Po nich nasleduje speváčka Gygy so svojou rovnomennou kapelou, ktorú sprevádzajú skvelí muzikanti rovnako z Nitry.

https://www.youtube.com/watch?v=mU25r1wJZ-c

Naše hlasivky preverí veselé zoskupenie Heľenine oči. Ich hity ako “Mariana “, “Jahody” či “Trim ho” patria k vrcholom ich koncertnej show. Ani na chvíľku nás nenechajú vydýchnuť páni z Polemicu s ich hitmi “Komplikovaná”, “Slnko v sieti” či “ Ja som to vedel”. S postupujúcim časom pride na scénu domáca hviezda “Gladiator”, ktorí okrem osvedčených hitov pre nás pripravili aj premiéru nového singlu “Na kom záleží”, ktorý je predzvesťou pripravovaného albumu.

“Keď sme sami” či “Maťo a Linda” si zaspievame s pánmi zo skupiny Hex, ktorí sa k nám veľmi tešia. Vystrieda ich legenda slovenského punku skupina Konflikt.

So zapadajúcim slnkom naše uši poteší Iné Kafe, ktorí špeciálne na Ripfest nahovorili videopozvánku viď nižšie J Večerný čas je už prichystaný pre výnimočnú svetelnú a zvukovú šou IMT smile, ktorí majú za sebou vypredané jarné turné. Ich hity ako “Bozk”, “Viac” či “ Ľudia nie sú zlí” už zľudoveli a my ssa na nich moc tešíme .

Záver program patrí stálici na hudobnej scene skupiny AYA, ktorých hit “Malý princ” patrí medzi slovenské top hity. Program uzavrie reggae skupina Medial banana , ktorí z nás vytiahnú posledné zvyšky energie po tak nadupanom programe.

Vstupenky len za cenu 7 € sú stale v predpredaji v sieti www.ticketportal.sk . Vstupenky sa budú dať kúpiť aj na mieste za cenu 9 €. Deti do 10 rokov majú vstup zadarmo. Tešíme sa na vás.

RIPfest

Zdroj: Agentúra DUNA