Výberový album Kristíny pokrstil Robo Grigorov a kalendár Kamil Peteraj!

Speváčka Kristína krstila! A to hneď trojnásobne! V bratislavskom klube Loft pokrstil jej prvý výberový album „Tie Naj“ známy hudobník Robo Grigorov, s ktorým si dokonca zaspievala duet.

Krásna speváčka nafotila exkluzívny kalendár, ktorý pokrstil jej dvorný textár Kamil Peteraj. Novú veselú skladbu „Ta Ne“, ktorú Kristína venovala rodnému kraju, vtipne uviedol do života hrdý východniar Michal Hudák. Na veľkolepom trojkrste  získala česko-slovenská speváčka Kristína dokonca platinovú platňu za predaj albumu „Tie Naj“!

Prvý výberový album „Tie Naj“, exkluzívny kalendár na rok 2015 a vtipná skladba „Ta Ne“! To sú tri aktuálne novinky, ktoré krstila krásna speváčka Kristína v bratislavskom klube Loft! Kristína odpálila veľkolepý krst hitmi „Horehronie“ a „Navždy“. Speváčku prišlo podporiť množstvo hostí, ktorí vytvorili úžasnú atmosféru.

20141125_075

„V tomto roku sa mi podarilo veľmi veľa vecí, teším sa z toho a beriem to ako úspech. Moja výberovka nie je úplne tradičná, pretože sú tam aj novinky. Mám obrovskú radosť zo spolupráce s Kamilom Peterajom, producentom Martinom Kavuličom a takisto aj Mariánom Kavuličom, ktorý mi pomáha s manažovaním a je zároveň môj priateľ. Teším sa, že mám týchto ľudí stále pri sebe, že mi veria a robíme spoločne kvalitné a hodnotné veci.“ Žiarila šťastím krásna Kristína.

Netradičný výberový album Kristíny predstavuje obdobie od jej začiatkov až po súčasnú tvorbu. Výberovku „Tie Naj“ slávnostne pokrstil známy hudobník Robo Grigorov medovinou.  Legendárny slovenský spevák nápoj bohov a kráľov dokonca ochutnal. Kristína si potom s Robom strihla duet s názvom „Po víne“.

„Kristínu si vážim, pretože spieva a nebľaboce. Väčšina spevákov bľaboce a nespieva. A keďže nemajú pesničky, musia hovoriť o tom, že čo ich frajerka, kde boli na dovolenke a aké si kúpili šaty. Kristína toto celé nerieši. Má iba pesničky a tými sa prezentuje. To je podľa mňa geniálna vec. To znamená, že sa naozaj zaoberá spevom a hudbou. Takých je málo a treba si to vážiť.“ Vysvetlil svoj obdiv ku Kristíne spevák a hudobný producent Robo Grigorov.

20141125_094

Hneď na krste získala Kristína za predaj výberovky „Tie naj“ platinovú platňu! Publikum rozospievala skladbami „Pri oltári“ a „V sieti ťa mám“. Potom už všetci mohli obdivovať exkluzívny kalendár na rok 2015, ktorý Kristína nafotila v spolupráci s firmou AŽD Praha. Autorom fotografií originálneho kalendára je Rastislav Brezovský, titulnú fotografiu nafotil Petr Dobiášovský. Krásne fotografie, ktoré zdobili aj priestor bratislavského klubu sú obohatené o úryvky z textov piesní Kristíny, ktoré napísal Kamil Peteraj. Legendárny textár kalendár aj slávnostne pokrstil.

„Tento kalendár má jednu úžasnú vec, že nevnímate tie dni, nevnímate ako vám beží čas. Želám tomuto kalendáru, aby dlho zostal na stenách, aby sa ľudia na neho radi pozerali. Ja som Kristíne od začiatku veril tak, ako som veril Robovi Grigorovi, Mekymu Žbirkovi, Marike Gombitovej. Ona je úžasná v tom, že ho berie veľmi normálne a to je dôležité. Ide pekne po schodíkoch hore. Želám jej, aby takýchto albumov mala ešte 50.“ Zaželal Kamil Peteraj.  

Krst vyvrcholil vtipným výstupom moderátora Michala Hudáka, ktorý pokrstil do tretice novú skladbu s názvom „Ta Ne“. Refrén veselej piesne spieva Kristína vo východniarskom dialekte a vznikla v spolupráci s Kamilom Peterajom a Martinom Kavuličom. Krstný otec piesne, ktorú Kristína venovala rodnému kraju, vystúpil ako „Miki Hric“.

20141125_141

„Moje čoraz silnejšie alter ego Miki Hric, povedalo ako prototyp východniara vety, ktoré korešpondujú s refrénom skladby. Rýmovačky ako „prijemné počúvane, nech ste na Jadrane, v stane, na misii v Afganistane alebo na tobogane….ta ne, ta ne“ Bolo obdivuhodné, že ľudia krásne komunikovali a dávali „Ta ne“. Prajem tejto skladbe nech sa počúva, nech sa „Ta Ne“ stane tou popovou melódiou, ktorú si každý z východniarov bude podvedome pospevovať. A bude sa tešiť, že Kristína sa hrdo hlási k svojmu rodnému kraju a nikdy na to nezabúda, rovnako ako ja.“  Vtipne vysvetlil moderátor a herec Michal Hudák.

Od albumu „Na Slnečnej strane sveta“ ubehli dva roky, počas ktorých Kristína nahrala viacero úspešných piesní. Tie sa nachádzajú na prvom výberovom albume „Tie Naj“. Fanúšikovia na výberovke nájdu najväčšie známe hity aj úplné novinky, ktoré doposiaľ na žiadnom albume nevyšli ako „Ovoňaj ma ako ružu“ s významným slovenským umelcom Ladislavom Chudíkom či „Rozchodový reggaeton“, pri ktorom si speváčka vo videoklipe zahrala s českou hereckou legendou Miroslavom Donutilom. Kristíninu tvorbu si priaznivci môžu vychutnať aj na koncertoch aktuálneho Horehronie Tour 2014. Vstupenky sú dostupné v sieti Ticketportal a v miestnych pokladniach.  Viac informácií nájdete na www.kristinamusic.sk, www.facebook.com/kristinapelakova.

KRISTÍNA & BAND – HOREHRONIE TOUR 2014
Česká republika a Slovenská republika
27.11. Praha, Divadlo Hybernia
3.12. Žilina, Dom Odborov
4.12. Bratislava, Ateliér Babylon
10.12. Brezno, Mestské kultúrne stredisko
11.12. Zlín, Academia centrum UTB
13.12. Krnov, Kofola music club
19.12. Vranov nad Topľou, Mestský dom kultúry

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: René Miko