Vychýrená Electro Swing Fever sa vráti na jeseň do Bratislavy.

Electro Swing Fever už niekoľkokrát zaplnila bratislavský Nu Spirit Club k prasknutiu. Na začiatku novej sezóny sa vráti na miesto činu. Jedinečná tanečná noc vás prenesie do zlatej éry swingu, časov noblesných dám a šviháckych gentlemanov. Nahoďte dobový outfit a zavítajte do tančiarne, ktorá sa vynorí 27. septembra od 21:00 v Nu Spirit Clube.

Súčasťou swingovej noci bude živý koncert Mydy Rabycad. Česká electro-swingová kapela v čele s rusovlasou speváčkou Žofiou Dařbujánovou sa inšpiruje poctivým remeslom swingových bigbandov a oživuje ho zvukom súčasnej tanečnej hudby. Kapela na jeseň minulého roka pokrstila svoj debutový album a momentálne poctivo pracuje na ďalšom. Premiéra nových skladieb prebehne práve v Nu Spirite.

SONY DSC

Samozrejme nebudú chýbať ani vyhľadávaní DJs z bookingu Electro Swing Bohemia – Swing Thing & Papa Django a DayD. Títo prvotriedni elegáni odohrajú v Nu Spirit Clube špičkové electro-swingové selekcie. Až nastúpia na pódium, pre istotu si poriadne utiahnite šnurky v topánkach.

Skvelou hudbou to nekončí. V úvode večera vás tanečníci z bratislavskej tanečnej školy B-Swing naučia parádne swingové kúsky, s ktorými budete za hviezdy parketu. Sladký doping ponúkne cupcakes bistro. Celkovú atmosféru dokreslia štýlové dekorácie a špeciálna dobová projekcia.

Nu Spirit Club
Štúrova 3, Bratislava
27. 9. 2014 | 21:00
Odkaz na FB event: https://www.facebook.com/events/336985373127597/

image1

Zdroj: Nu Spirit