Vypocujte si novy singel „CRAZY LIFE“ od slovenky spoza velkej mlaky, ktora si hovori OSA.

Popova spevacka, ktora si hovori OSA pokracuje vo svojom solovom projekte novym singlom pod nazvom „CRAZY LIFE“. Vo svojej novej skladbe sa spevacka vybrala elektronickym smerom. Ako sama hovori: „Vytvaranie beatov a mat vsetko pod kontrolou je pre mna nieco nove ale zaroven velmi oslobodzujuce.“

OSA planuje komponovat dalej v danom style a „CRAZY LIFE“ predstavuje zaciatok jej evolucie v tomto smere.

dsc_0092_fotor-2

Trochu temny, industrialny zvuk dali spevacke podnet na napisanie textu v ktorom sa inspiruje dnesnym svetom, ktorym hybe internet a socialne siete. V dnesnej dobe sa na nas rutia rozne spravy, ktore manipuluju s nasimi nazormi. Na socialnych sietiach travime kazdy den. Niekedy stracame vlastny smer, lebo sa sustredujeme na zivot mimo nas. Skladba motivuje k tomu aby sme davali na nas vnutorny kompas pozor a nestratili vlastny smer v tomto blaznivom zivote.

Napriek tomu, ze OSA zije uz niekolko rokov v Kalifornii, dala svojmu solovemu projektu slovensky nazov. Po niekolkych rokoch hrania v rockovej skupine sa spevacke ziadalo skusit novy smer a zacala so svojim producentom tvorit skladby z ktorych vysiel ako prvy singel „One Breath“ s videoklipom v july 2016. 

official-cover-crazy-life

Jej druhy singel „CRAZY LIFE“ si mozete vypocut na jej oficialnej webstranke: www.osaofficial.com

Zdroj: OSA