Vypradané koncerty turné mesiac dopredu a veľká filmová premiéra naplánovaná na 14. októbra! To je jesenný program Xindla X.

Dva ze tří koncertů podzimního turné Xindla X Čecháček Made jsou již vyprodané! A to téměř s měsíčním předstihem.

Znamená to tedy, že na koncerty do Brna (29. 10.) a do Prahy (5. 11.) už vstupenky nekoupíte. Poslední desítky volných vstupenek zbývají už jen na bratislavský koncert v KC Dunaj (6. 11.).

Během koncertů se na pódiu vystřídá řada hostů (The Tap Tap, David Deyl, Voxel, Pavel Callta, Petr Lüftner a Mirka Miškechová), Xindl X zahraje koncertní set plný všech známých hitů. Zazní i skladby z posledního alba Čecháček Made včetně aktuální novinky Čecháček a totáček.

Se zmiňovanou skladbou Čecháček a totáček by Xindl X rád připomněl  – nejen u příležitosti 25. výročí pádu železné opony – jak je důležité vážit si svobody, nevolit komunisty a postavit se zastáncům starých pořádků. Xindl X k ní dodává: „Tuhle písničku jsem napsal proto, že jsou tendence se dívat do minulosti skrz růžový brejle, říkat, že to tehdy bylo lepší a zapomínat na to, jak to doopravdy bylo. Takže myslím, že je určitě dobrý si občas připomenout, jak to tehdy doopravdy bylo. A kdy je lepší čas, než na 25. výročí od doby, kdy jsme se zbavili totality.

Čecháček a totáček je už v pořadí třetím singlem z jarní desky Xindla X s názvem Čecháček Made. Videoklip k ní – stejně jako dva předchozí a velmi úspěšné (každý přes 2 miliony zhlédnutí) – vytvořil Ondřej Pfeiffer. Barbína a V blbým věku – se dočkaly velkého ohlasu, přičemž posledně jmenovaný kraluje špičce hitparády nejhranějších písní už na tři měsíce.

Xindla X můžete slyšet pravidelně v jeho sobotním rádiovém pořadu Xindloviny na všech stanicích sítě HIT rádií. Každotýdenní Xindlův Deník můžete číst na denik.cz .

Pravidelně aktualizované naleznete na www.xindlx.cz a https://www.facebook.com/xindlxofficial

Čecháček Made Tour FB

Zdroj: Turner PR