Výročný koncert skupiny Škwor hlási vypredané, do predaja je uvolnených posledných 100 lístkov!

Největší samostatný koncert v dosavadní kariéře populární rockové party ŠKWOR proběhne sice až příští pátek 15. 11., už teď je ale jasné, že v pražské Incheba Areně bude více než důstojná kulisa!

Dle aktuálních informací přímo od kapely je totiž koncert již VYPRODÁN a do prodeje bylo uvolněno posledních 100 vstupenek! Plánované oslavy k 15ti letům existence ŠKWOR tak proběhnou před „plným domem“,  tedy přesně tak jak se sluší a patří. Seznamme se nyní blíže s programem celého večera, který bude nejen oslavou 15ti let na scéně, ale také zbrusu nového alba „Sliby & Lži“ a loňského live CD a DVD „Natvrdo„, za které kapela převezme během koncertu Zlatou desku.

Celá akce odstartuje úderem šesté hodiny, kdy se otevřou brány Incheba Areny a rozjede se speciální rockotéka pod taktovkou DJs ze spřízněných českých rockových rádií. Po této „rozehřívačce“ už bude hrát prim živá muzika. Konkrétně se mohou návštěvníci narozeninového koncertu ŠKWOR těšit kromě hlavních hvězd večera také na další dvě žánrově spřízněné kapely.

První z nich bude pětičlenná metal-rock’n’rollová úderka Caffeine z Prahy, která se na scéně pohybuje od roku 2008 a mimo jiné loni zabodovala v mezinárodní talentové soutěži Emergenza, když zvítězila ve finálovém kole pro Středovýchodní Evropu.

Druhou předkapelou narozeninového koncertu ŠKWOR pak bude mělnická kapela Sour Bitches. Ta je stylově rozkročená na pomezí punku a rock’n’rollu, na svém kontě má doposud jedno CD a dvě EP a její motto „no penises in our band“, napovídá, že jde o kompletně dívčí projekt. Nic to ale nemění na tom, že si v nasazení i energii slečny rozhodně nijak nezadají se svými mužskými kolegy, právě naopak…

Po koncertech Caffeine a Sour Bitches už přijde na řadu zlatý hřeb večera, tedy speciální narozeninová show ŠKWOR. Ta by měla být dle zákulisních informací zhruba dvouhodinová a na programu bude mít jak všechny nejdůležitěšjí hity kapely, tak samozřejmě i novinky z v září vydaného alba „Sliby & Lži“ včetně pilotního singlu „Poslouchej“ (lyric video: https://y2u.be/3Ha5dW6q5Ps). Zaznít by mohl ale také plánovaný druhý singl z nového alba, jímž bude píseň „Síla starejch vín„, na kterou právě vzniká videoklip.  Kromě toho si kapela během koncertu převezme také Zlatou desku za loni vydané live CD a DVD „Natvrdo“, což jistě nebude jediná specialita, na kterou se mohou fanoušci těšit…

Dodejme, že zoufat si nemusí ani ti, pro které je Praha příliš daleko nebo se na ně nedostalo se vstupenkami. Zajít na koncert Škwor můžete mimo jiné tuto sobotu 9. 11. do Kulturního domu v Ústí nad Labem či si počkat na některou z dalších zastávek aktuálního „S & L tour“, jejichž výčet najdete níže nebo na webových stránkách ŠKWOR zde: www.skwor.cz/koncerty.

Termíny “S & L tour”:
18. 10. – Toužim
19. 10. – Liberec, Lidový dům
02. 11. – Neznašov
09. 11. – Ústí nad Labem, Kulturní dům
15. 11. – Praha, Incheba Arena, koncert k 15. výročí kapely
23. 11. – Živanice, Sokolovna
30. 11. – Brloh, Kulturní dům
14. 12. – Herálec, Kulturní dům

www.skwor.cz
www.supraphon.cz
www.supraphonline.cz

skwor plakat deska

Zdroj: SUPRAPHON a. s.