Walter Schnitzelsson vydávajú debutový album. Pozrite si cover a tracklist!

Mladé slovenské trio Walter Schnitzelsson vydáva svoj debutový album s názvom Fever už 25. októbra. A ešte presne v ten deň sa bude konať špeciálna párty, kde sa album pokrstí a skupina zároveň zahrá všetky skladby z neho. Ak si ho chcete zaobstarať už teraz, nájdete ho v predpredaju na slnkorecords.sk.

Po úspechu EP Mother, ktorého najväčším hitom sa stala pieseň Mother a po mnohých koncertoch po Slovensku, no aj v Čechách a Rakúsku kapela prichádza s albumom. Nachádza sa na ňom 10 piesní, pričom prvým singlom z neho je pieseň This Night’s Fever. Túto pieseň kapela predstavila už dávnejšie, o pár dní ukáže aj klip.

WSCH_Tonbogirl_2013

Spevák a frontman skupiny Jozef Rezník hovorí: “Fanúšikovia sa už dho pýtajú, kedy dostanú album. Konečne je tu a my veríme, že sa im bude páčiť.” Prvotina s názvom Fever vychádza pod Slnko records a dostupná bude v digitálnej forme, no samozrejme aj vo fyzickej. Predpredaj sa už spustil, album nájdete na webe vydavateľstva. Bonusom pre tých, ktorí si album kúpia v predpredaji je to, že majú automaticky vstup na release párty. Tam album dostanú priamo od kapely.

Párty spojená s krstom albumu Fever a koncertom Walter Schnitzelsson sa bude konať 25. októbra v bratislavskom Kontakte na Ventúrskej ulici. Kapela vás pohostí v príjemnom prostredí a neskôr aj zahrá. Predstavia sa aj hostia – hudobníci, ktorí pomáhali pri nahrávaní skladieb. Keďže počet vstupov na party je limitovaný, nezabudnite si zaobstarať CD v predpredaji a vstup máte istý.

Walter Schnitzelsson – Fever (tracklist)
1. Last Round Fake
2. Lion
3. This Night’s Fever
4. Blind Love
5. Thrown Into The River
6. Cut Your Hair
7. Your Little Victory
8. Million Years
9. Endless Game
10. The City That Sleeps Well

WS-FEVER_cover

PREDPREDAJ albumu FEVER: https://www.slnkorecords.sk/sr_album.php?id=111
FACEBOOK: www.facebook.com/walterschnitzelsson
WEB: www.wsch.sk

Zdroj: Kuxo Martin