Warm upy na Christmas party so zahraničnými headlinermi!

Celkem dva „zahřívací“ mejdany nažhaví nedočkavé návštěvníky na letošní Christmas party.

První proběhne již tuto sobotu v Pardubicích a druhý v pondělí v pražské Roxy. Na obou dvou edicích se představí zahraniční headlineři, které doplní promotér Džejár & Roger Venzent, slovenský Toky a bohatý domácí support.

První warm up na oblíbenou Christmas party proběhne již tuto sobotu v pardubickém Gimletu. Hlavní hvězdou bude zkušený německý DJ a promotér Luke Sun s  Emulator VJ show, který si kromě renomovaných evropských klubů zahrál už také např. v USA či Kanadě. Druhým zahraničním hostem bude krajan Yves Etienne.  Chybět samozřejmě nebude rezident a zakladatel legendární party Džejar & Roger Venzent. Line up pak uzavře místní bavič a DJ Honza Mayer.

Druhý warm up se uskuteční v rámci večírku Free Mondays v klubu Roxy. Headlinerem bude opět Luke Sun z Německa. „Krýt záda“ mu budou velepopulární slovenský DJ a legenda čs. taneční scény Toky a domácí DJs Subgate, Džejar & Roger Venzent.

Na obou mejdanech si návštěvníci budou moci zakoupit vstupenku na Christmas party za 249 Kč, které budou k dostání u Džejára.

https://christmasparty.cz/vstupenky.php


Christmas Party 2012
25. prosince Výstaviště ABC Pardubice
Start  20.00 hodin, End 06.00 hodin
Studio54 after party
www.christmasparty.cz

Zdroj: Christmas Party 2012