Wave opäť na pultoch!

Aby si aj v roku 2013 bol v obraze, čo je nové na tanečnej a klubovej scéne, môžeš ho začať práve s magazínom Wave. Januárové číslo prináša opäť veľa noviniek, zaujímavých rubrík a rozhovorov.

Takže pekne po poriadku. V rubrike Clubs sme si lepšie posvietili na nočný život v hlavnom meste u našich bratov Čechov. Ďalej si prečítaš o 7 hriechoch, ktorých by sa mali všetci DJi vyvarovať, predstavíme ti najlepšie filmy o detroitskej techno scéne a zhodnotíme aj majstrovstvá Slovenska v mixovaní 2012. Poodhalíme rúško tajomstva okolo ghostwritingu a viac informácií sa dočítaš aj o vydavateľstve Cheeky Records, v ktorom vydávala svoje pecky svetoznáma formácia Faithless. V rozhovoroch sa ti zase bližšie predstavia ľudia ako Afrojack, Tobi Neumann, Camo & Krooked, Forbidden Society, Lady Su, Marino69, The Machine a niečo nám o sebe prezradila aj mladá Djane Laydee Sue. V rubrike Technews nájdeš recenziu nového mixu Z2 od Native Instruments a tiež sa dozvieš pár základných a praktických rád pre začínajúcich producentov.

Ako CD prílohu nájdeš v magazíne mixovaný set od vydavateľstva Seta Label, ktorý patrí medzi popredné slovenské značky. Set namixoval DJ Wychitawacs.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/tracks/75199722″ params=““ width=“ 100%“ height=“166″ iframe=“true“ /]

Magazín Wave nájdeš už teraz vo vybraných stánkoch na celom Slovensku. Zoznam stánkov nájdeš na našom webe www.wavemag.eu v sekcii BUY WAVE. Objednať priamo domov si ho môžeš na adresách obchod@wavemag.eu alebo obchodcz@wavemag.eu.

Wave nájdeš aj vo všetkých predajniach Panta Rhei a u našich špeciálnych predajcov:
Techhouse.sk, Bratislava
Showtechnic, Bratislava
Klub Bosorka, Banská Bystrica
Shaka, Púchov
Groteska Art Caffe, Poprad
Spy Club, Partizánske
DJ Center, Košice
Stanica, Žilina

Nezabudni sledovať ani náš týždenník Wave Weekly.
https://www.facebook.com/waveweekly

Zdroj: Wave