Waves Bratislava prináša slovenským fanúšikom viedenský koncert Joan as Police Woman.

2. mája sa vo viedenskej Ottakringer Brauerei uskutoční koncert americkej pesničkárky Joan as Police Woman, ktorý bude zároveň jej jediným koncertom v Rakúsku a blízkom okolí. Súčasťou európskeho turné bude aj predstavenie jej aktuálneho albumu Classic.

Joan Wasser, vystupujúca pod menom Joan as Police Woman, zverejnila 10. marca svoj dlhoočakávaný, v poradí štvrtý, album s názvom Classic na značke Play It Again Sam. Počas svojho európskeho turné Joan predstaví album aj naživo. V Rakúsku a blízkom okolí bude jej jediným vystúpením koncert vo viedenskej Ottakringer Brauerei v piatok 2. mája. Ako predskokan vystúpi nemecký Helmut, ktorému 14. februára vyšlo debutové album na značke Haldern Pop.

Joan-as-Police-Woman

Štvrtý album tejto jedinečnej a charizmatickej umelkyne nadväzuje na jej predchádzajúci počin The Deep Field (2011), na ktorom sa snaží o hudbu s koreňmi v intímnej, elementárnej a povznášajúcej spirituálnosti v kombinácii s jej typickým, pokojným temperamentom a oveľa silnejším pocitom oslobodenia, než kedykoľvek predtým. Výsledok je odrazom snahy nájsť a vyriešiť svoje osobné problémy, no zároveň poprieť tradičný melancholický pohľad na pesničkárky a ich túžbu po živote. Album možno charakterizovať aj samotnými slovami jednej z piesní, “Melanchólia je stále súčasťou môjho života, ale už z neho neodsáva energiu”.

Slovenskí fanúšikovia Joan as Police Woman si vďaka festivalom Waves Bratislava a Waves Vienna, pod ktorých značkou sa koncert koná, majú možnosť prostredníctvom Tixy.sk zakúpiť aj limitovaný počet cenovo zvýhodnených vstupeniek za 22 eur. Na mieste budú lístky v prípade dostupnosti v cene 32 eur.

Joan-as-Police-Woman2

Budova Hefebodens, ktorá je súčasťou bývalých pivárskych závodov Ottakringer Brauerei vo Viedni, bola postavená v roku 1890. Jej rekonštrukciou a odstránením veľkých strojných zariadení vznikol netradičný a rozľahlý priestor s výbornou akustikou pre hudobné koncerty a párty, ktorý privíta aj jediné vystúpenie Joan Wasser v Rakúsku aj na Slovensku.

https://www.playitagainsam.net/artists/60/joan_as_police_woman
https://www.facebook.com/events/651290388246189/?source=1

Plagat A2_SK_v3

Zdroj: Pendant s.r.o.