WAYOUT odkazuje: Potvrdení hostia na koncerte BILLY TALENT Vás posadia na zadok!

Po dohode s managementom BILLY TALENT Vám s radosťou oznamujeme, že oficiálne potvrdenými hosťami na bratislavskom vystúpení, ktoré sa uskutoční 12.6. v MMC budú domáci HORKÝŽE SLÍŽE a ZOČI VOČI !!!

V našich zemepisných šírkach pozná kapelu HORKÝŽE SLÍŽE každý rockový fanúšik. Už od svojho vzniku v roku 1992 idú a vždy išli vlastnou cestou a svojou pracovitosťou, vytrvalosťou a intenzívnym koncertovaním sa dostali na špičku domácej scény. Ich chytľavý punk-rock s vtipnými textami oslovil široké publikum a niektoré hity v podstate „zľudoveli“. Na konte majú 10 albumov (zatiaľ posledný „54 dole hlavou“ vyšiel v roku 2009), vypredané turné a vystúpenia snáď na všetkých významných festivaloch na Slovensku a v Čechách. Minulý rok na festivale ROCK FOR PEOPLE dokonca zdieľali pódium aj s BILLY TALENT. SLÍŽE nám prezradili, že sú veľkými fanúšikmi Kanaďanov a na ich druhé spoločné vystúpenie sa veľmi tešia. Tento rok oslávia 20. výročie vzniku, preto sa tešte na poriadnu show plnú hitov, ktorých majú naozaj neúrekom. Exkluzivitu tomuto vystúpeniu dodáva aj fakt, že SLÍŽE sa už tento rok na Slovensku koncertovať nechystajú a presúvajú sa do susedných Čiech, preto ak si ich chcete vychutnať v tejto jedinečnej kombinácii s multiplatinovými BILLY TALENT, neváhajte!

ZOČI VOČI sa dali dokopy v Nitre v roku 2005, kde o rok neskôr v klube Naozzay odohrali svoje prvé vystúpenie. Po vydaní dema začali aktívne koncertovať, dokonca aj na veľkých festivaloch v SR a ČR. V roku 2010 vyšlo ich debutové album s názvom „S tebou idem ďalej“, podporené spoločným turné s The Paranoid a Problém. O rok neskôr už s novou doskou „Nikto z nás nie je bez chýb“ vyrážajú na turné sami, dokonca dvakrát! Nedávno sa predstavili ako headlineri KVASfest Absolution Tour a ich popularita neustále rastie, o čom svedčí návštevnosť či už na koncertoch alebo na FB stránke kapely. Preto sme veľmi radi, že budú spolu s HORKÝžE SLÍŽE zastupovať domácu scénu pred Kanaďanmi BILLY TALENT.

Kanadu sme porazili v hokeji, príďte im ukázať, že ich porazíme aj v atmosfére na koncertoch a dajme chalanom zážitok, na ktorý nikdy nezabudnú!

BILLY TALENT (CAN), HORKÝŽE SLÍŽE (SK), ZOČI VOČI (SK) – 12.6., MMC, Bratislava
Predpredaj 25,- EUR (www.eventim.sk)

billy

Zdroj: WAYOUT
Publikoval: Redakcia GREGI.NET